Team Training

Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Maak een afspraak

De overwinningen op de omgeving haal je samen!

Team Training – kracht van binnenuit

Met elkaar komen we tot de beste prestatie ooit. Of het nu gaat om bestaande teams of groepen van eenzelfde functie-eenheid, bij profit of non profit organisaties. Elk team is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom is er bij de teamtraining van Sparkle Now aandacht voor het individu en de samenwerking, dus samen zorgen dat persoonlijke vermogens en talent worden benut.

Inzicht in het huidige functioneren afgezet tegen het wenselijk resultaat is de start van elke een- of meerdaagse training. Door vooraf een vragenformulier en elemententest in te vullen worden de thema’s die tijdens de training uitgediept dienen te worden snel duidelijk.

Resultaat van een of meerdaagse trainingen is inzicht in noodzakelijke veranderingen in gedrag en gewoontes en een gemeenschappelijk geformuleerde ambitie met gedeelde waarden. Doel is dat ieder teamlid zich eigenaar voelt van het beoogde resultaat en helpende persoonlijk leiderschap gewoontes en principes inzet.

Sparkle Now gebruikt hiervoor bij voorkeur een locatie met voldoende binnen en buitenruimte, waar denk en doe opdrachten gemakkelijk afgewisseld kunnen worden. Dit maakt het programma afwissslend met ruimte voor humor, zelfreflectie, ervarend leren en anders kijken naar jezelf en de ander.

Het aanbod varieert van 1 dag tot meerdaagse trainingen. Afhankelijk van het gewenst resultaat, de problematiek en/of de diepgang.

Diverse klanten van Sparkle Now zijn positief over het 6 dagdelen tellend programma dat ’s avonds begint met “de andere kennismaking”. En op de tweede avond outdoorcooking biedt als team activiteit.

Iedere deelnemer gaat na afloop van het programma met meer energie, een positieve mindseten  een persoonlijk plus teamstatuut naar huis. De echte training begint na de training. Intervisie en/of coaching kunnen deel uitmaken van vervolgtraject.

De te volgen stappen

1. Beginsituatie vaststellen: feiten, gewoontes, gedragingen en communicatiestijl  inventariseren

2. Gedeelde missie, visie en waarden formuleren (en vertalen naar gewenst gedrag, effectieve gewoontes, woordgebruik, mindset)

3. Belemmerende overtuigingen, gedrag en gewoontes identificeren en elimineren (mind management)

4. Confrontatie individueel en als groep bij de praktijkopdrachten (bewustzijn bevorderen)

5. Mix van individuele (persoonlijk leiderschap) doelen en groepsdoelen om als team beter te worden.

6. Monitoren vooruitgang,  score bijhouden, successen vieren, trots bevorderen (complimenten)

Kosten

Investering per dagdeel:

 • €750,- ex btw,  
 • Exclusief locatiekosten en voorbereiding
 • Coronaproof 

Voor 5 dagdelen in twee dagen

 • Kosten €, 3500,- 
 • Max 10 deelnemers
 • Exclusief huur materiaal en kosten ingrediënten outdoorcooking

Een of meerdere dagdelen van denk en doe opdrachten

Denken afwisselen met durven en doen. Probleem verhelderen versus toekomst perspectief bieden. Visualiseren wat je persoonlijk en als team wilt bereiken. Uitdagende praktijkopdrachten voor de confrontatie met jezelf en hoe het team functioneert.

Teambuilding & Outdoor Cooking met tent!

Outdoor Cooking zorgt voor extra dimensie van je teamdag. Op een bijzondere andere wijze leer je elkaar kennen. Nieuwe talenten worden ontdekt. Deze activiteit is ook als aparte activiteit te boeken. Duur is 5 ongeveer 5 uur. Van uitleg over de opdracht en formeren subteams tot en met het menu, de veiligheid, de bereiding, het samen eten en opruimen. 

 • Viergangen maaltijd samen bereiden
 • Koken op open vuren
 • Met tent
 • Opdracht buiten je comfortzone
 • Met evaluatie achteraf 

Contact

Telefoon

+31 6 22 23 55 00

Email

Info@sparklenow.nl

Adres

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)