Aanbod

"Mensen kunnen en willen wel veranderen, maar niet veranderd worden"
Stel je vraag

Challenge FIT de winter door

Start: vrijdag 3 februari 20230

Tijd: 09.00 – 12.00 uur; denk en doe opdrachten. Locatie: Almere Buiten.

“Hoe blijf ik vitaal en energiek in de winterperiode”. Energie is de sleutel. En die wordt bepaald door drie pijlers: je fysiologie, je focus/mindset en je emotionele gesteldheid.

Heb je een boost nodig? Of reset om uit je oude leefstijl patronen te komen en nieuwe te implementeren. Doe dan mee!

Investering: 4 x 3 uur x € 50 = € 200,- ex BTW, Inclusief scan met de corpus analyser en wekelijkse online coach sessie van 1/2 uur.

Body APK met de Corpus Analyser

De 250 punten check 

We testen wel steeds of we ziek zijn, maar meten niet hoe gezond we zijn. Terwijl het beste moment om aan je gezondheid te werken is als je nog gezond bent. Met de Corpus Analyser scan worden je gezondheidsrisico’s in beeld gebracht.

Hierdoor weet je of je met je leefstijl op het goede pad zit of iets moet bijsturen. Sommige dingen meer laten (voeding) en andere dingen meer doen (beweging, ontspanning). De uitgebreide rapportage over 250 meetpunten plus leefstijl advies geven een houvast. Als bonus krijg je 1 keer coaching online.

Kosten consult (60min): € 65,- ex BTW

Leefstijl Coaching

Kijk eens in de spiegel! Tevreden?

Ben je nog tevreden als je in de spiegel kijkt? Voel je je krachtig, fit en energiek? Kies je bewust voor wat jij wilt en wat bij jou past?

Er is altijd wel een gebied waar het misschien niet zo gaat als je wenst. Je wilt graag je doel halen maar het lukt niet. Je bent niet goed in nee zeggen en voor jezelf kiezen. Je wil wel assertiever zijn maar voor je het weet laat je je tot iets anders verleiden. Wil je het anders? Onderneem dan actie!

Coachsessie  75 minuten. Investering: € 75,- ex BTW. (Tolhuisstraat)

Samen met nieuwe energie vooruit

De kracht van team leiderschap

Kan jouw team wel een boost gebruiken? Nieuwe energie en een heldere focus? Soms vervagen afspraken, zijn er teamwisselingen of is de missie niet meer helder.

Voor het behalen van doelen is de energieke inzet van ieder individu nodig. Verbondenheid, juiste mindset en fysiek in goede staat zijn, is voor ieder teamlid essentieel.

Teamtrainingsdagen van SparkleNow geven een energieke boost en heldere focus met positieve mindset. Door de combinatie van denk, durf en doe opdrachten.

Prijzen na programma overeenstemming op offertebasis  voor een of meerdaagse training. Met als extra optie outdoor cooking.

Vraag direct een gesprek aan

Contact

Telefoon

+31 6 22 23 55 00

Email

Info@sparklenow.nl

Adres

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)

OERsterk LEEFSTIJL Coach en Action Learning Coach