Aanbod

"Mensen kunnen en willen wel veranderen, maar niet veranderd worden"
Stel je vraag

Manage je aap en stap in je leiderschap kracht!

Mastermind  22 april van 09.00 tot 16.30 uur

Herken je dat verlangen? Weer lekker in je vel zitten en trots zijn op jezelf? Soms verdwijnt je trots of zelfverzekerd voelen zomaar naar de achtergrond. Door een scheiding of onverwachts ontslag. Helemaal als je het idee hebt dat het leeftijd gerelateerd is.

Het zijn gebeurtenissen met een emotionele impact. Het roept verdriet, boosheid, schaamte of gevoel van falen op. Ik herken ze allemaal. Niets menselijks is ons vreemd.

Daarom weet ik ook dat er een moment komt waarin je denkt: nu is het genoeg. Tijd om mezelf bij elkaar te pakken en weer vooruit te kijken. Hoe zorg ik ervoor dat ik mij weer energieker en beter in mijn vel voel?

Dat gaat niet altijd vanzelf. Omdat ik zelf mij energiek en goed in ijn vel voelen ontzettend belangrijk vind. Heb ik er veel werk van gemaakt een methode te ontwikkelen die helpt.

Een 5 stappen aanpak die je je leven lang kan helpen, omdat deze unvierseel is en voor elke levensgebeurtenis toepasbaar.

Klik dan op de link voor meer info!

Welke belemmerende overtuiging heb jij?

“Ik vind dat ik ….ben” is een typische intro van een overtuiging. Niets aan de hand als deze helpend is om je doel te bereiken en jezelf versterkt of bekrachtigd.

Anders wordt het als deze je tegenhoudt om te gaan doen wat je ‘eigenlijk wilt doen’. Dan wordt het een soort sleepanker. Dat komt omdat we deze over onszelf zijn gaan geloven en dus voor ‘waar’ aannemen. Wil je weten hoe het zit hij jou? Welke je hebt? Kijk dan in de spiegel van de coach. En boek een gesprek.

Leiderschap & Team creatie

 Herken je dat? Het gevoel dat iedereen meer met zichzelf bezig is dan met samenwerken in het team? Dat de flow van ‘samen er voor gaan’  er plotseling uit lijkt. 

Dat overkomt de beste teams. Het goede gesprek voeren over wat iedereen echt bezig houdt ligt voor de hand.  Alleen hoe lang werkt dat? SparkleNow heeft een aanpak die beklijft. Een interactief programma waarmee de flow en energie weer terug komt. Teamtrainingsdagen die verbindend werken en leuk zijn. Door een mix aan denk, durf en doe opdrachten. Binnen en buiten. Wil je meer weten? Boek dan een gratis orienterend gesprek.

Ben jij je gebrek aan energie zat?

 Ontdek het geheim hoe jij energiek blijft!

Ben jij het zat……

Om ’s avonds uitgeteld op de bank neer te ploffen? Te beseffen dat je niet hebt gedaan wat je had willen doen? Welk verhaal geloof jij van jezelf daarover?
Verander je verhaal, verander je gewoonte en daarmee je resultaat. Dat is de reset route die ik je bied. Want als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wil je ander resultaat? Kom in beweging, ontdek jouw te nemen stappen en shine!

 

Contact

Telefoon

+31 6 22 23 55 00

Email

Info@sparklenow.nl

Adres

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)