Aanbod

"Mensen kunnen en willen wel veranderen, maar niet veranderd worden"
Stel je vraag

Fit en vitaal de winter door met Leefstijl Leiderschap

Doe je mee 8 november a.s.?
18.30 uur – Tolhuisstraat 17 – met een hapje en drankje.

“Hoe blijf ik vitaal en energiek, ondanks de naderende winter in deze onvoorspelbare tijden?”

Ik geloof dat energie de sleutel is voor succes. We hebben genoeg uitdagingen in onze huidige maatschappij die vragen om oplossingen die vernieuwend zijn. En daar heb je energie voor nodig!!

Hoe zorg je voor genoeg energie? Wat zijn de drie pijlers? Je ervaart het tijdens de workshop. Je krijgt de handvatten om OERsterk de winter door te gaan.

APK voor je lijf met de Corpus Analyser

De 250 punten check 

We testen wel steeds of we ziek zijn, maar meten niet hoe gezond we zijn. Terwijl het beste moment om aan je gezondheid te werken is als je nog gezond bent. Met de Corpus Analyser scan worden je gezondheidsrisico’s in beeld gebracht.

Hierdoor weet je of je met je leefstijl op het goede pad zit of iets moet bijsturen. Sommige dingen meer laten (voeding) en andere dingen meer doen (beweging, ontspanning). De uitgebreide rapportage over 270 meetpunten in je lichaam biedt hiervoor een houvast. Leefstijl advies is inbegrepen.

Je kunt er zelf mee aan de slag of ondersteuning krijgen in de vorm van coaching of supplementen indien gewenst.

Leefstijl Advies & Coaching

Kijk eens in de spiegel! Tevreden?

Corona heeft veel met ons gedaan. Soms de goede kant op, meer bewegen en ontspannen. Soms de minder goede kant, meer zitten en anders eten. Wat heeft deze tijd met jou gedaan? Mentaal? Emotioneel? Fysiek? Ben je nog tevreden als je in de spiegel kijkt? Voel je je krachtig, fit en energiek? Kies je bewust voor wat jij wilt en wat bij jou past?

Er is altijd wel een gebied waar het misschien niet zo gaat als je wenst. Je wil graag je doel halen maar het lukt niet. Je bent niet goed in nee zeggen en voor jezelf kiezen. Je wil wel assertiever zijn maar voor je het weet laat je je tot iets anders verleiden. Wil je het anders? Onderneem dan actie!

Ontdek wat jou kan helpen in een speed coach sessie voor €25.

Samen met nieuwe energie vooruit

De kracht van een team

Vraag niet wat team kan betekenen voor jou, maar geef aan wat jij wilt betekenen voor het team. Samen winnen met een positieve mindset met respect voor ieders talent. Samenwerken gaat niet vanzelf. Afspraken maken helpt. Aanspreken op gemaakte afspraken ook. En weten wat iedereen drijft, welke waarden belangrijk zijn en waar de ander goed in is.

Een gedeeld motto helpt. Samen met een verhaal waar iedereen in gelooft. Strategie en tactiek zijn handig, maar zijn weinig waard zonder energieke inzet van ieder individu. Verbondenheid aan het doel of de opgave, persoonlijk zorgen voor de juiste mindset en fysiek goede staat, is essentieel.

Teamtrainingsdagen van SparkleNow dragen bij aan meer bewustzijn op individueel en groepsgedrag en zijn verbindend en inspirerend door de denk, durf en doe opdrachten.

Wil je meer weten? Boek dan een gratis orienterend gesprek.

Contact

Telefoon

+31 6 22 23 55 00

Email

Info@sparklenow.nl

Adres

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)