Leefstijl Check

je leefstijl zorgt voor je fysieke en mentale energie!
Maak een afspraak

Weet wat je eet en wat je doet!

Een van de rode draden in mijn leven is vitaal, fit, positief en energiek zijn. Als toppsorter al 45 jaar terug en als werkende ‘oudere’ nu. Energie is nodig om wat je belangrijk vindt in je leven te kunnen doen. Je energie wordt bepaald door drie pijlers. Je fysieke body, je mindset en je emotionele gesteldheid. Een drie-eenheid.

Fysiologie is de sleutel. Als je niet fit of gezond bent, werkt dat door in je denken en doen. Het is van belang stress te voorkomen. Stress kan naast werk of gebeurtenissen ook ontstaan door verkeerde voeding. Geindustrialiseerde voeding, transvetten, te weinig groente en fruit bijvoorbeeld. Dan raken je spijsverteringsorganen overbelast. En liggen welvaartziekten op de loer. 

Mindset en focus kun je zo trainen dat ze helpend zijn voor een gezonde leefstijl. Wij doen 98% onbewust en patroonmatig. Je woordkeuze over jezelf is bepalend voor je emoties en je energie. Het bepaalt hoe je je voelt en dus de kwaliteit van je leven. Negatieve woordkeuze als ‘het is lastig of moeilijk’ of ‘het gaat mij nooit lukken’ weerhouden je van verandering.

De scan met de corpus analyser kan een wake-up calle betekeken en jezelf urgentie en houvast geven echt iets aan je leefstijl te veranderen. Tekorten aan vitamines en mineralen, of een te lage PH kunnen onder andere je gebrek aan energie verklaren. Van leefstijl gewoontes veranderen gaat niet vanzelf. Er is geen ‘quick-fix’. Je zult zelf in beweging moeten komen en de disciline hebben het vol te houden. 

De scan geeft aan wat je te korten zijn. Zelfs als je gezond eet kunnen er tekorten zijn. Want onze huidige voeding bevat veel minder vitamines en mineralen dan vroeger. Daarom neemt het gebruik van supplementen toe. Ook als je ouder wordt, maakt je lichaam niet alles van zelf meer aan. 

Zelf gebruik ik de A-klasse supplementen van Beyuna. Deze zijn gebaseerd op natuurlijke ingredienten. Zonder synthetische stoffen of vreemde vulmiddelen. Geschikt voor een vegan dieet. Daarom neemt je lichaam het gemakkelijk op en krijg je geen maagklachten. Neem voor advies contact met me op. Ik raad je af zomaar wat te bestellen. Check eerst wat je echt nodig hebt.

https://sparklenow.beyuna.eu

Leefstijl consult

1. We doen de scan met de Corpus Analyser en bespreken de uitkomst

2. We bespreken samen wat het belangrijkste is om aan je leefstijl te veranderen

3. We stellen vast wat je meer en minder nodig hebt.

4. We bespreken wat je gaat helpen en of leefstijl coaching of leefstijl leiderschap je kunnen helpen. 

5. Eventueel kun je via onderstaande link de supplementen van Beyuna bestellen.

https://sparklenow.beyuna.eu

Maak een afspraak

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)

OERsterk LEEFSTIJL Coach en Action Learning Coach