Voeding & Supplementen

je leefstijl zorgt voor je fysieke en mentale energie!
Maak een afspraak

Weet wat je eet en wat je doet!

Kies bewust. Weet wat je eet. Een van de rode draden in mijn leven is mezelf vitaal en slank voelen. Om goed te presteren in de topsport. Maar vooral me energiek voelen en vol zelfvertrouwen te zijn. Er zijn digen die ik nooit meer wil. Zoals in een cirkel terecht komen van afvallen en aankomen of  boulimia. 

Je mind en je body heb je beide nodig om vitaal gezond ouder te worden. Gezonde gewoontes en routines helpen, mits ondersteunt door je persoonlijke waarden. Wat je echt belangrijk vindt.

Fysiek gezien kun je denken aan wat je eet, of je jezelf werkelijk voedt of vult. Ook of en hoe vaak je beweegt. Stress ervaart of wel of niet goed slaapt. Slaap wordt erg onderschat. Evenals mindmanagement en ontspanning. Gedachten zijn energie en hebben dus effect op hoe je je voelt. Een positieve mindset met focus op wat je wilt geeft andere energie dan een sombere mindset die vooral kijkt naar wat niet kan of je is aangedaan. Welke kies jij?

De scan met de corpus analyser kan een wake-up call zijn. Plotseling blijk je de fysieke kant van je lichaam minder goed te kennen dan je dacht. Was het ook voor mij. Ondanks dat ik toch wel gezond leef bleek mijn zuurgraad te laag. Met voeding (meer basische producten en minder zuurmakende ) kun je dit verhelpen. Ook wist ik welke vitamines en mineralen ik moest bijslikken en van welke toxische stoffen ik af diende te raken. Dat helpt fitter worden.

Maar meten en weten is nog niet doen. Je moet dus van gewoonte veranderen. Hoe? Dat leer ik je bij leefstijl leiderschap. Als je hetzelfde blijft doen weet je een ding zeker, dan verandert er niets. De verandering belt niet aan bij de voordeur en zegt ‘hier ben ik’. Er is geen postorder bedrijf voor. Je zult zelf in actie moeten komen. En de corpuus analyser scan kan net dat duwtje geven wat je nodig had. 

Ook in relatie tot het slikken van supplementen. We krijgen niet alles vanzelfsprekend meer binnen uit onze voeding. Daarnaast maakt het lichaam als we ouder worden niet alles vanzelfsprekend aan. De corpus analyser scan geeft de tekorten aan. Goed of effectief met je vitaliteit aan de slag te gaan.

Zelf gebruik ik de a klasse onder de supplementen, die van Beyuna. Ben er ook distributeur van. Dus bestellen kan via de link. De supplementgen zijn gebaseerd op natuurlijke ingredienten, zonder synthetische stoffen of vreemde vulmiddelen, geschikt voor vegan dieet. Daardoor neemt het lichaam het gemakkelijk op. Heel fijn dus.

https://sparklenow.beyuna.eu

Wat is mogelijk?

1. We bespreken de uitkomst van de scan

2. We bepalen samen wat het belangrijkste is om aan je leefstijl te veranderen

3. We stellen vast wat je nodig hebt.

4. Aanvullend kun je coachsessies boeken.

5. Eventueel kun je via SparkleVitaCare de supplementen van Beyuna bestellen.  

https://sparklenow.beyuna.eu

Maak een afspraak

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)