Leefstijl Check & Change

je leefstijl zorgt voor je fysieke en mentale energie!
Maak een afspraak

Weet wat je eet en wat je doet!

Een van de rode draden in mijn leven is vitaal, fit, positief en energiek zijn. Als topsporter al 45 jaar terug en als werkende 65 plusser’ nu. Energie is nodig om wat je belangrijk vindt in je leven te kunnen doen. Je energie wordt bepaald door drie pijlers. Je fysieke body, je mindset en je emotionele gesteldheid. Een drie-eenheid.

1. Je fysieke body. Met de Corpus Analyser kunnen we op basis van bioresonantie en radionika checken hoe gezond je bent. Zo’n 250 punten worden in 90 seconden doorgemeten. Net een APK keuring maar dan voor je body. Een kijkje ‘onder de motorkap’. Het rapport geeft genoeg houvast om zelf aan de slag te gaan. 

De scan van de corpus analyser kan een wake-up call betekeken en jezelf urgentie en houvast geven echt iets aan je leefstijl te veranderen. Tekorten aan vitamines en mineralen, of een te lage PH kunnen onder andere je gebrek aan energie verklaren. Van leefstijl gewoontes veranderen gaat niet vanzelf. Er is geen ‘quick-fix’. Je zult zelf in beweging moeten komen en de disciline hebben het vol te houden.

2. Mindset en Emoties.  Mindset en emoties kun je zo trainen dat ze helpend zijn voor een gezonde leefstijl. Jouw mind kun je trainen als een spier. Je woordkeuze is bepalend voor welke emoties en energie je ervaart. Dus je mind gebruiken als poortwachter is essentieel! Interpretaties bepalen je emoties en daarmee je kwaliteit van leven. Negatieve woordkeuze als ‘het is lastig of moeilijk’ of ‘het gaat mij nooit lukken’ weerhouden je van verandering.

 

Leefstijl consult

1. Een korte intake van hoe je je voelt (mentaal, fysiek en emotioneel). 

2. We doen de scan met de Corpus Analyser en bekijken wat fysiologisch speelt

3. We bespreken de genoemde aandachtspunten in relatie tot je huidige leefstijl Wat wil (moet) je veranderen? 

4. We stellen vast wat het belangrijkste is om mee te starten.

5. We bespreken wat je gaat helpen nieuwe gewoontes te starten en niet helpende gewoontes en gedachten te elimineren. Dat kan onder andere door een coachtraject. 

Een eerste consult duurt ongeveer 4 tot 5 kwartier.  Kosten 50 euro.

Disclaimer: De Corpus Analyser is niet te vergelijken met een reguliere diagnose en kan als zodanig niet worden gezien. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het subtiele aura- of etherische veld.     Niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Heeft u een medisch probleem raadpleeg dan uw arts voordat u bij ons komt. Alle uitspraken met. betrekking tot resultaten, eigenschappen en effecten zijn gebaseerd op empirische resultaten. 

 

Maak een afspraak

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)

OERsterk LEEFSTIJL Coach en Action Learning Coach