Team Building

samen sterk door visie en verbinding
Maak een afspraak

Team Coaching

“Begrijp eerst, voor je begrepen wilt worden”

Onze complexe samenleving vraagt om nieuwe oplossingen en anders samenwerken dan normaal. Het is de kunst het aanwezige creatieve en innovatieve vermogen aan te spreken. Samen komen tot sprankelende oplossingen die er toe doen.

SparkleNow biedt in een coronaproof life setting, een interactief programma. Waar plezier en samen leren centraalstaan, afgestemd op de actualiteit.

Team Training

Een bijzondere tijd, een andere aanpak?!

Verbinding houden en weten wat er speelt in je team. Juist nu in deze tijd! Tijd inruimen voor de mens achter het scherm en weten hoe het echt gaat. Dat kan on-line en life.

Sparkle Now biedt uiteenlopende programma’s, met denk, doe en durf opdrachten. Coronaproof, interactief, binnen en buiten. Resultaat is meer betrokkenheid bij elkaar en de teammissie, boost in energie en een winnende mindset.

Team Performance

“Samen Creatief  Sterker – it’s all in the mind”

Alles is anders door Covid 19 en we weten niet hoe lang het duurt. Om kunnen gaan met onzekerheid.  Wendbaar, weerbaar, flexibel en veerkrachtig zijn is aan de orde van de dag. Eerlijk zijn in hoe het er voor staat en reeel zijn over de kansen en mogelijkheden. Creatief denkvermogen en verbeeldingskracht van een ieder doet er toe. Nu meer dan ooit. Alleen hoe haal je het boven?

SparkleNow biedt verschillende life en online programma’s en methodieken om het aanwezige potentieel en talent ten volste te benutten. En in co creatie te komen tot de beste performance. Hoe? Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Opties

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)