Team Building

samen sterk door visie en verbinding
Maak een afspraak

Team Coaching

“Waarom begrijp je mij niet? Begrijp eerst, voor je begrepen wilt worden”

Onze complexe samenleving vraagt om andere oplossingen dan ‘normaal’.  Dat vraagt om anders samenwerken ‘met anderen’. Het is de kunst het aanwezige creatieve en innovatieve vermogen aan te spreken. Samen komen tot sprankelende oplossingen die er toe doen.

SparkleNow doet dat in een coronaproof life setting. Met een interactieve programma afwisselend programma. Plezier en samen leren staat centraal. Het aanbod is afgestemd op de actualiteit en de vraag of het vermeende, vaak onderhuids aanwezige, probleem.

 

Team Training

Een bijzondere tijd, een andere aanpak?!

Wil je dat jouw team de verbinding houdt met elkaar? Ondanks het vele thuiswerken? Spreek je elkaar alleen functioneel? Of maak je tijd voor de mens achter het scherm. De hamvraag is, hoe gaat het echt met de mensen in je team?

Sparkle Now biedt uiteenlopende life programma’s, met denk, doe en durf opdrachten. Coronaproff, interactief, binnen en buiten. Resultaat is hernieuwde kennismaking, boost in energie, een winnende mindset en een gevoel van gemeenschappelijkheid. Vastgelegd in een inspirerend team-motto mer acties, waar ieder teamlid zich eigenaar van voelt.

Neem contact op

Opties

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)