Persoonlijk Leiderschap ligt diep

Kies bewust en word leider van je leven
Maak een afspraak

Persoonlijk Leiderschap voor een succesvol leven!

Bij Sparkle Now geloven we oprecht dat persoonlijk leiderschap bijdraagt aan de beste versie van jezelf kunnen leven met betere relaties, meer geluk en meer succes. Doordat je bewuster wordt van jezelf en je mogelijkheden, en de werking van je brein beter begrijpt, kun je beter koers houden richting je doelen. Weten wie je bent en wat je wilt, wat je talent en passie is en wat je competenties zijn is essentieel. Het zorgt ervoor dat je sterker en assertiever wordt in je grenzen bewaken, de moed hebt keuzes te maken die je doel dienen en oude gewoontes los te laten.

Dat is wat ik de studenten aan de persoonlijk leiderschapsdagen voor de officieren van dienst bij aanvang van hun opleiding ook mee geef. Al 15 jaar een succesvoll driedaags succesvol programma met theorie, storytelling, binnen- en buiten opdrachten en outdoor cooking. Met als rode draad de gewoontes van effectief leiderschap, mindmanagement en persoonlijk veranderen. ‘Koop tijd, blijf bij de feiten, eindbeeld voor ogen en oordeel niet te snel’ worden een soort niet te vergeten mantra’s. Evenals ‘manage je aap’, waarbij de aap de metafoor is voor ons volledig automatisch reagerende reptielen en zoogdieren brein.

Wie jij nu bent en wat je nu doet is het resultaat van de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. Ben je niet tevreden? Wil je een effectievere leider worden van jezelf, dan is het tijd voor andere keuzes.

In 5 dagdelen, aaneengesloten of per week, doorlopen we de 5 stappen. Met denk en doe opdrachten, binnen en indien mogelijk, buiten. Door de interactie, afwisseling van stories, theorie en praktijk, ervaar je wat je nodig hebt om meester te worden van je persoonlijke zelf en anderen hiertoe inspireren.

 

mijn 6 stappen aanpak

1. Bevorderen van bewustzijn op jezelf, je stories en gewoontes.

2. Bewust je allerbelangrijkse doel formuleren en je waarom.

3. Kiezen van helpende stories & leiderschap gewoontes (begrijp je brein, manage je aap, loslaten)

4. Kies van je persoonlijke strategie en Plan van Aanpak

5. Trainen van je ‘staat van zijn”

6. Monitoren van  je vooruitgang en succes en jezelf complimenteren!

Kijk op de eventspagina voor data en prijzen van trainingen, workshops en masterminds.

 

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)