Wie is Brigitte Hulscher

Wees het inspirerend voorbeeld voor anderen met jouw unieke leiderschap stijl!
Maak een afspraak

Ik leef mijn belangrijkste waarden elke dag!

Sprankelen, shinen, stralen en met veel energie de beste versie van jezelf kunnen leven op elk levensgebied! Dat is wat ik je gun. Niet voor niets heet mijn bedrijf ‘Sparkle Now’.

Professioneel heb ik honderden mensen, waaronder bijna 400 studenten van de brandweer opleiding, geholpen om meer geloof te krijgen in zichzelf en de invloed die ze hebben op hun persoonlijk gewenste gedragsverandering.

Het liefst inspireer en motiveer ik mensen om zich bewust te worden van deze unieke ‘verander’ capaciteiten en het vermogen hun monkeymind te kunnen managen en focus te houden op hun doel.

Hierdoor kunnen en durven ze de regie te pakken in hun leven en boeken resultaat op de voor henzelf belangrijkste levensgebieden. Zoals o.a. loopbaan, persoonlijk leiderschap, relaties, gezondheid of leefstijl.

Dit resulteert ook in het effectiever kunnen realiseren van overwinningen voor het best haalbare resultaat met een team, binnen een bedrijf, project of andere vorm van doelgerichte samenwerking.

Dit doe ik sinds 1-1-2020 fulltime met mijn eigen bedrijf SparkleNow. Voorheen Hulscher Change Management.

Ik maak deelnemers bewust van hun monkeymind en onze unieke vermogens deze te managen. Ik laat deelnemers ‘anders kijken’ naar zichzelf en de mogelijkheden om te veranderen. Met aan hen de keuze: Wil je gelijk of geluk?

Het is mijn passie en uitdaging om mijn verworven kennis en inzichten  compact en aantrekkelijk in afwisselende interactieve programma’s met denk, durf en doe opdrachten aan te bieden.

Ik  geloof in het potentieel en de unieke vermogens van ieder mens en het recht op gelijke kansen om hiervan bewust te worden. Zodat ze positief van geest, emotioneel veerkrachtig, fysiek vitaal – gelkkiger en succesvoller zijn in het leven. Aangenamer voor zichzelf en de omgeving.

SparkleNow! past bij mijn intenties om  zelf te sprankelen in trainingen, coaching, teambuildings, workshops en lezingen.

“Be the change you want to see in the world…”(Ghandi)

 

Geinteresseerd geraakt?

Vraag dan een gratis coachgesprek of online webinar aan. Via onderstaande knop.

 

laughing Graag een afspraak!

 

grenzen verleggen

“When the mind is stretched, it never returns to it’s old solutions” 

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)