Brigitte Hulscher

Be the change you want to see in the world (Ghandi)
Maak een afspraak

Leiderschap Trainer, Change Coach & Teambuilder

Sprankelen, shinen, stralen en met veel energie de beste versie van jezelf kunnen leven op elk levensgebied! Dat is wat ik je gun. Niet voor niets heet mijn bedrijf ‘Sparkle Now’. Een richtpunt voor mijn eigen leven, en hoe ik me wil voelen, omdat ik weet dat het ook anders kan zijn. En wellicht geldt dit ook voor jou of je team of organisatie. Want wie zich sprankelend en energiek voelt komt in actie richting gewenste doelen.

Ik geloof in het potentieel en de unieke vermogens van ieder mens en het recht op gelijke kansen om hiervan bewust te worden. Een ieder die in staat is om in een goede staat van zijn te verkeren – positief van geest, emotioneel veerkrachtig, fysiek vitaal – gelkkiger en succesvoller is in het leven en aangenamer voor zichzelf en de omgeving. Daarom deel ik graag mijn expertise en de inzichten die ik zelf kreeg. Door inzicht anders kijken, betekent geen weg meer terug.

SparkleNow! past bij mijn intenties om  trainingen, teambuilding, coaching en workshops energiegevend, inspirerend, verrassend inzichtgevend en sprankelend te laten zijn. Gericht op ontdekken van persoonlijke kracht en aanwezige vermogens. Met aandacht voor persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit en bewustzijn op de werking van het brein.

Ik zie mezelf, Brigitte Hulscher (MCC), als een zelfstandig ondernemend professional, leiderschap trainer en verander coach voor individuen, groepen, bedrijven en organisaties die een ander resultaat wensen. Ik werk op het niveau van denken (mindset), doen (houding, gedrag en communicatie), durven (proactief assertief ondernemend).

Mijn sporen heb ik zowel op sport gebied verdiend  (wereldkampioen waterpolo 1980/ CIOS) als in stedelijke economie, citmarketing en smart cities in uiteenlopende functies.

Met mijn unieke mix aan kennis en ervaring, aan de harde kant (marketing, bedrijfskundig management BA), de mens kant (trainers academie en coaching) en de organisatorische kant (strategisch verander management, marketing, communicatie en PR events), kan ik me snel inleven in de context.  Ik spreek de verschillende ‘talen’ en ben waar nodig bij uitstek een verbinder en bruggenbouwer tussen uiteenlopende disiciplines.

Hierbij zet ik mijn expertise als leider, trainer, coach, en change agent in. De ‘onder water gesprekken’ schuw ik niet. Ingesleten gewoontes, gedragingen en niet getoetste heersende opvattingen en overtuigingen maak ik zichtbaar, managebaar en ombuigbaar.

Met al 30 jaar een passie voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap ben ik in staat de principes op alle levensgebieden toe te passen. Voor iedereen geschikt in elke levensfase. Vanuit deze passie verzorg ik sinds 2008 het leiderschapsprogramma voor de Brandweer Officieren van Dienst (OVD) bij aanvang van de leergang.

Ik geloof dat in iedereen de potentie zit om te groeien naar een volgend niveau van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Geluk is de vrijheid hebben te kunnen zijn wie je in essentie bent, te doen waar je van houdt en goed in bent en met trots je successen durft uit te dragen.

“Winnaars zeggen mogelijk, verliezers zeggen moeilijk, in iedereen zit een winnaar”

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)