Wie is Brigitte Hulscher

Wees het inspirerend voorbeeld voor anderen met jouw unieke leiderschap stijl!
Maak een afspraak

VERANDERAAR EN PRESTATIE VERBETERAAR

Ik ben een energiek en enthousiast verbindend veranderaar en prestatie verbeteraar. Daar waar ik kom, ontstaat letterlijk en figuurlijk beweging, verandering en vernieuwing.

Van jongsaf aan gewend in de sport en op school te presteren en mezelf fysiek, mentaal en emotioneel te verbeteren. Daarom heb ik me tot op de dag van vandaag verdiept in wat nodig is om als persoon maar ook als organisatie vitaal en succesvol te zijn. De energieke mens maakt het verschil. 

Een winnende mindset en het geloof in eigen kunnen en dat van de mensen met wie je samenwerkt is cruciaal. Nieuwsgierigheid brengt je verder en zo ontdek je nieuwe wegen, mogelijkheden en opties om te bereiken wat je wilt of een probleem op te lossen. En die mindset, dat je altijd een keuze hebt, help ik graag ontwikkelen bij anderen. 

Proactief, energiek met een winnende mindset de uitdagingen aangaan. Dat is waar ik met ‘Sparkle Now’ voor sta. Mensen moedig en assertief maken zodat ze om kunnen gaan met het onbekende en onzekerheden. Lef en leiderschap ontwikkelen om met focus doelgericht bezig te blijven.

Soort pionieren. Bedenk het maar (visievorming), doe het maar (organiseren, initieren, coördineren, communiceren) en veranker het maar (organisatiestructuur).

Door mijn opgebouwde expertise aan de mens en zaak kant, kan ik me snel verplaatsen in het vraagstuk of de opgave en kom ik met een plan van aanpak. Mijn daadkracht, enthousiasme, energie, innovatief vermogen en organisatiekracht zijn kenmerkend voor mij

SparkleNow! is voor mij een richtpunt en denk en werkwijze om  zelf te blijven sprankelen en energiek te blijven. Ik neem als kwartiermaker, change leader of procesregisseur graag het voortouw en initiatief om anderen te laten sprankelen.

“Be the change you want to see in the world…”(Ghandi)

grenzen verleggen

“CHANGE YOUR HABITS, CHANGE YOUR LIFE FOR SUCCES AND HAPPINESS”

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)

OERsterk LEEFSTIJL Coach en Action Learning Coach