Wie is Brigitte Hulscher

Wees het inspirerend voorbeeld voor anderen met jouw unieke leiderschap stijl!
Maak een afspraak

VERANDERAAR EN PRESTATIE VERBETERAAR

Ik ben een energiek en enthousiast verbindend veranderaar en prestatie verbeteraar. Daar waar ik kom, ontstaat beweging.

Van jongsaf aan gewend in de sport en op school te presteren en mezelf fysiek, mentaal en emotioneel te verbeteren. Daarom heb ik me tot op de dag van vandaag verdiept in wat nodig is om gelukkig, vitaal en succesvol te zijn. erander je gewoontes, dan verandert je resultaat!  

Nu weet ik welke rol je brein speelt bij veranderen. Het verhaal dat je vertelt en gelooft. Of het nu voor een persoonlijk of organisatie doel is, je brein werkt hetzelfde. Het identificeren van de niet helpende heersende opvattingen, gedachte patronen en gewoontes. En deze ombuigen of elimineren. 

Als ex-top waterpolospeelster heb ik ervaren hoe belangrijk een winnende mindset is. Het geloof in eigen kunnen. Voor een wedstrijd je hoofd laten hangen omdat je denkt dat je verliest, dan verlies je met dubbele cijfers.

Daarom geloof ik juist in mogelijkheden en opties ontdekken en je niet bij voorbaat neerlegt bij het idee dat het niet gaat lukken. 

En zo pak ik al mijn rollen en uitdagingen op. Juist nu in tijd van verandering en vernieuwing kun je niet putten uit het verleden. Proactief, energiek met een winnende mindset de uitdagingen aangaan. Dat is waar ik met ‘Sparkle Now’ voor sta.

Juist nu zijn mensen nodig die het anders durven en willen doen. Met lef, leiderschap en pioniersgeest. Die zich niet laten weerhouden door procedures en teksten als ‘zo doen we het hier altijd’ of ‘ dit is niet zoals het hoort’. 

Daarom paste de pionierstijd van Almere zo bij mij. Bedenk het maar (visievorming), doe het maar (organiseren, initieren, coördineren, communiceren) en veranker het maar (organisatiestructuur).

En ik heb ervaren dat dit niet alleen in de sport zo werkt, maar op alle gebieden. Mensen bijelkaar brengen voor eenzelfde interesse of doel of thema dat leeft die elkaar spreken en ontm oeten. Dan ontstaat er wat.  

Niet voor niets is het mijn passie om mensen zowel mentaal als fysiek in beweging te krijgen, te verbinden en te laten samenwerken. En verbinden aan een persoonlijke of gezamenljke ambitie, visie, waarden en idealen. 

Door mijn expertise van topsport, bedrijfskunde, stedelijke economie en smart cities te combineren met leiderschap- en veranderprincipes ben ik breed inzetbaar. Ik spreek de taal en heb zelf aan alle kanten van de tafel gezeten. Mijn daadkracht, enthousiasme, energie, innovatief vermogen en organisatiekracht zijn kenmerkend voor mij

SparkleNow! is voor mij een richtpunt en denk en werkwijze om  zelf te blijven sprankelen en energiek te blijven. Voor itnerium klussen, trainingen, coaching, workshops en lezingen.

“Be the change you want to see in the world…”(Ghandi)

 

laughing Graag een afspraak!

 

grenzen verleggen
grenzen verleggen

“CHANGE YOUR HABITS, CHANGE YOUR LIFE FOR SUCCES AND HAPPINESS”

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)

OERsterk LEEFSTIJL Coach en Action Learning Coach