Leiderschap Training

iedereen kan leider zijn, want iedereen kan dienen
Maak een afspraak voor de opties

Persoonlijk Leiderschap

“Wat achter ons ligt, of voor ons ligt, is niets in vergelijking met wat in ons ligt” (Ralph Waldo Emerson)

 Stap in je kracht, benut je unieke vermogens en overwin je barrières! We beschikken allen over dezelfde universele krachten en intelligenties om persoonlijk te groeien. Grenzen verleggen. Door keuzevrijheid, een onafhankelijk wil, voorstellingsvermogen en een geweten zijn wij creator van ons leven.  En verantwoordelijk voor onze energie, vitaliteit, geluk en succes.

Wie jij nu bent en wat je nu doet is het resultaat van de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. Voel je je niet energiek of gelukkig of gaat het op een gebied in je leven niet zoals gewenst, maak dan andere keuzes.

Daarom heeft SparkleNow bij elke een- of meerdaags leiderschaptraining energiegevende interactieve denk en doe opdrachten. Hierbij leer je met en van elkaar. Na afloop weet je waar je nu staat, waar je heen wilt en waarom. En wat jou gaat helpen aan gewoontes om je belangrijkste doelen te bereiken.

Verbindend Leiderschap

“Leiderschap is het vermogen om mensen te verbinden aan een energie gevende visie en deze samen te realiseren”

“I have a dream”. Mensen komen niet in beweging vanwege een uiteenzetting van logische feiten. Zij komen in beweging omdat de feiten de emotie raken en het verlangen naar een andere werkelijkheid wordt aangewakkerd.

Het is van belang dat de leiders in de organisatie helderheid geven over het waarom, hoe en wat van de ontwikkelrichting en een inspirerend eindbeeld kunnen schetsen waarvoor mensen in beweging komen.

Een visie waar mensen in willen geloven en met enthousiasme en energie aan willen werken. De energie om de visie (met strategie en actieplan) tot leven te brengen zit in de mens die proatief en bevlogen het verschil maakt.

Neem nu contact op

Opties

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)