Leiderschap

iedereen kan leider zijn, want iedereen kan dienen

Persoonlijk Leiderschap

“Wat achter ons ligt, of voor ons ligt, is niets in vergelijking met wat in ons ligt” (Ralph Waldo Emerson)

 Stap in je kracht, benut je unieke kwaliteiten en manage je mind! Gebruik je intelligenties en vermogens om persoonlijk te groeien. Door gebruik van je keuzevrijheid, onafhankelijke wil, verbeeldingskracht en geweten ben jij creator van je leven.  En verantwoordelijk voor je energie, vitaliteit, geluk en succes.

Wie jij nu bent en wat je nu doet is het resultaat van de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. Maak je andere keuzes. Dan krijg je ander resultaat.

Transformationeel Leiderschap

“Leiderschap is het vermogen om mensen te verbinden aan een energie gevende visie en deze samen te realiseren”

“I have a dream”. Mensen komen niet in beweging vanwege een uiteenzetting van logische feiten, maar vanwege feiten die de emotie raken. En het verlangen naar een aantrekkelijker toekomst aanwakkert.

Leiders die helderheid geven over het waarom, hoe en met wie, kunnen rekenen op volgers. Mensen haken aan op een visie waar ze in geloven en met enthousiasme en energie aan willen werken. Daarmee krijg je het beste resultaat.

PPS City Leiderschap

 

Leiderschap voor de smart city ontwikkeling

Verbindend, visionair, versnellend, vertrouwingswekkend en versterkend. De kwaliteiten van de (project) leider bepalen mede het commitment van het samengestelde team. Van inhoudsdeslkundige naar dirigent van een veelkoppig orkest.

Inter disiciplinair samenwerken vraagt om anders denken en anders kijken. Naar jezelf, naar elkaar, elkaars kwaliteiten en mogelijkheden. 

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)