Job Coaching

expertise is 'doorleefde en toegepaste theorie'
Maak een afspraak

Wat tijdens je studie niet werd verteld, leer je van de expert

Leer van de expert ‘on the job’

Wat weet de expert wat jij niet weet? Gaat het wel om weten? De expert heeft doorleefde kennis en kunde, die jou verder kan helpen in je leven en in je job.  Zelf dacht ik altijd dat mijn passie, enthousiasme, inzet, kennis en kwaliteiten genoeg zouden zijn om succesvol te zijn. Toch kreeg ik sommige zaken niet voor elkaar. Dat zorgde voor twijfel aan mijn capaciteiten. Wat deed ik niet goed? Ik had toch het beste met ‘de zaak’ voor? En ik stak er genoeg uren in (soms te veel). Daar ging het dus niet om.

Het werd mij duidelijk tijdens een workshop over de 8e eigenschap van Stephen Covey ‘van effectiviteit naar inspiratie’. Ik was city manager in Katwijk en liep bij de politiek tegen onbegrip aan over de marketing van Katwijk. Men was bang voor een ‘overvloed’ aan toeristen.

Conclusie na de workshop was dat ik me meer moest gaan inleven in de gewoontes van de bewoners. Begrijpen wat de reden was om tegen teveel toeristen te zijn. Na een middag op het strand, waar hele families met opa’s en oma’s zich vermaakten,  begreep ik het beter. Hoezo meer toeristen? Het is toch goed zo…Mooi inzicht dus, waardoor er meer verbinding ontstond tussen mij en de beslissers.

Na de workshop was mij duidelijk dat een andere manier van denken en werken nodig was om effectiever en succesvoller te zijn. Om de gestelde doelen in mijn functie te kunnen realiseren. Uiteindelijk altijd met een economische component. Daarom besloot ik de 9 maanden durende trainersacademie van Nieuwe Dimensies te volgen (in 2005): de beste keuze van mijn leven.

Job coaching gaat over effectief worden in je functioneren. De principes van effectief leiderschap naleven helpt hierbij. Om in je authentieke kracht te blijven en de verbinding met anderen te maken.

De stappen in het blauwe blok komen aan de orde. Na 5 coaching sessies met opdrachten weet jij wat nodig is om je doelen te bereiken. Ik benut daarvoor ook mijn expertise als leidinggevende in de publieke en private sector. En inhoudelijke kennis van stedelijke economie, citymarketing&management, retail, smart cities en publiek private samenwerkingen.

Heb jij behoefte aan sparren om meer persoonlijk leiderschap te realiseren, minder stress te ervaren en vol vertrouwen effectief zijn? Kies dan voor minimaal 5 coachsessie van 1,5 uur.

 

stappen van vooruitgang

1. Bewustwording van waar je nu staat in je werk, in je leven en wat je als belangrijkste doel of uitdaging ziet. 

2. Bepalen met 7 levels wat je echte waarom is.  

3. Ontdekken van je waarden en behoefte hierarchie en bijbehorende gewoontes en gedragingen. Welke leef je nu na?

4. Ontwerpen van een persoonlijke leiderschap strategie met Plan van Aanpak

5. Samen trainen van  je ‘emotionele mentale staat van zijn’  (mindset, focus, woordgebruik, persoonlijke story)

6. Monitoren van vooruitgang en (kleine en grote) successen. Leer jezelf te omplimenteren!

Tarief

voor 5 coachsessies x 1,5 uur = € 937,50 na een gratis intake. Exclusief btw, reis- en verblijfkosten.

Neem contact op

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)