Vier jij wel je successen? – Wees trots op progressie!

We denken altijd dat succes pas telt als het groots en meeslepend is. Maar succes is ook dat kleine stapje vooruitgang op weg naar een ander resultaat. Je hoeft niet op het poidum te staan om winnaar te zijn. Uit je eigen patronen stappen, boven je eigen conditioneringen uitgroeien is ook succes! Succes is hoe jij het definieert. En heeft alles te maken met wat je tolereert en of jij je eigen lat verhoogt en uit je comfortzone komt…

Vier jij wel successen die je haalt? Of ben je trots op progressie? Jezelf een compliment geven of een schouderklop en dit ook met trots uitdragen. Het is niet wat we makkelijk doen. Laat ik even voor mezelf spreken. Het was niet iets wat ik makkelijk deed. Maar vandaag wel ….

Want het heeft geen zin dat ik er weer 20 jaar over doe om te vertellen dat ik ergens trots op ben. Zoals ik deed over mijn deelname in het waterpolo team NL dat in 1980 wereldkampioen werd door een doelpunt van mij 10 seconde voor tijd.

Wat zou het fijn geweest zijn als ik toen had geweten wat ik nu weet. Hoe bijvoorbeeld mijn ‘mind’ mij saboteerde om trots te zijn. En het zou toch heel egotistisch zijn dat ik, wat ik nu weet, niet zou delen met een ieder die piek wil presteren op een bepaald gebied en dit met trots uitdraagt.

Daarom vertel ik nu ook met trots dat ik gisteren mijn diploma Knowledge Broker heb gehaald. Een resultaat van het volgen van 60 lessen, 40 opdrachten van de Knowledge Business cursus van Tony Robbins en Dean Graziosi die ik 12 augustus begon.

Ik ben nu een aantal fantastische oefenopdrachten rijker die ik graag in zet om ieder ander dezelfde inzichten te gunnen en veel eerder in dit leven geen last meer te hebben van een saboterende ‘mind’. Dat komt van pas als je fysiek fitter wilt worden, maar ook als je beter wilt presteren in sport, werk of je eigen business. 

Een van de tools is bijvoorbeeld ‘The Clarity Tool’ Helderheid krijgen over waar je naar waarheid nu staat (emotioneel, mentaal, fysiek, economisch). 
Benoemen wat je gewenste resultaten zijn, over een jaar terugkijkend. Omschrijven waarom de doelen zo belangrijk voor je zijn (Why). Dus wat het je echt oplevert. En welke vaardigheden en kennis (of personen) je nodig hebt om ze te realiseren.

Let op: Doelen zonder brandend verlangen om ze te halen werken niet. Dat brandend verlangen geeft de energie om door te gaan, ook als het tegen zit.

Om mijn expertise te delen en jou te inspireren stappen te zetten, organiseer ik een Mastermind. Leren van mij en van elkaar. In een groep opdrachten doen is verbindend en helpend. Je raakt ook ge├»nspireerd door verhalen van de anderen en merkt dat je niet de enige bent die ergens mee worstelt of ergens een verandering wilt. 

Met alleen het diploma ben ik er zeker niet. Het gaat om de utivoering. Dus zorgen dat mijn kennis en inzichten bij jullie terecht kan komen. Om gelukkiger, vitaler en succesvoller door het leven te gaan en met trots je eigen progressie te volgen. Voor nu ben ik wel trots.

En natuurlijk nodig ik je uit voor mijn eerste Mastermind. In feite een training nieuwe stijl. Want ik sta te popelen om jou van dienst te zijn op jouw pad van persoonlijke groei en ontwikkeling.