Ben jij toe aan een doorbraak in denken en doen?

Een winnende mindset en meer energie?

Ontdek nu ‘hoe’  tijdens je speed-coach-date!

 

  • NWil je weten waarom je niet vooruit komt? Wat je tegen houdt om de acties te ondernemen die je je hebt voorgenomen? Je gezondheid belangrijk vind maar toch niet aan sporten toe komt? Tijdens de speed-coach-date krijg je inzicht!
  • NWil ji weten wat de kwaliteit van jet leven bepaalt? Hoe je zelf de kwaliteit van je leven kunt verbeteren? Zodat je met minder stress, meer energie en een positieve mindset door het leven gaat? Ontdek het gebied tijdens de speed-coach-date.
  • NWil jij weten waarom je doet wat je doet? Wat jouw drijfveren en waarom is? Waar je jezelf saboteert en waar motiveert? ? Kom er achter in gesprek met de coach.
  • NWil je weten hoe je focus houdt, je zelf in de goede fysieke staat brengt en hoe je niet helpende stories van je monkeymind om kan buigen? Fysiologie is de sleutel! Wat kun je doen?
  • NWil je dus de beste versie van jezelf leven? Weten hoe je negatieve emoties om kunt buigen naar positief? Een vervelende gebeurtenis omzetten in een kans? Ontdek het tijdens onze coach date!

Toe aan een reset, boost of doorbraak in denken en doen? ? Ontdek het nu!

voor 30 euro per half uur (ipv 45)

Plan je date! Tot 1 oktober voor 30 ipv 45 euro

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tijdens de speed-date-coaching leren we samen!

Dit is jouw stap naar een doorbraak in denken en doen om het leven te leiden dat je verdient. Gelukkig, gezond en succesvol. Weg van belemmerende gedachten.

Waarom NU het beste moment is een afspraak te maken

1. Corona tijd maakt alles anders

Het is een tijd van onzekerheid. Alles is anders. Gewoon naar je werk gaan of familie bijeenkomsten organiseren is even niet aan de orde. Dit heeft een behoorlijke impact op ons leven. We kunnen het niet voorkomen dat het is zoals het is. We kunnen wel leren hier op een goede manier mee om te gaan. Zonder dat onze emoties, mentale gemoedstoestand en fysieke gesteldheid (als je geen corona hebt) er onder te leiden hebben. Verwachtingen en vanzelfsprekendheden gaan over boord. Tijd voor nieuwe helpende?

2. Persoonlijke koers bepalen

Hoe is het nu echt met je? Hoe zit je er bij en wat houdt je het meeste bezig? Wat doe je en waarom? En wat niet, wat je zou willen? Sta stil bij hoe het echt gaat. En onderzoek wat je mogelijkheden zijn om je beter te voelen? Op welk levensgebied ervaar je de meeste ‘last’ van Corona? .Ik merk hoe belangrijker ik iets vind, zoals bijvoorbeeld fit blijven door te sporten, hoe gemakkelijker ik het inplan in mijn agenda. En dat wat ik minder belangrijk vind, schuif ik makkelijker opzij, zoals het huishouden. Juist in deze tijd is het goed stil te staan bij wat je echt belangrijk vindt. 

3. Manage je monkeymind

Voor 98% leven wij op de automatische piloot en denken te zijn wat we dagelijks doen. Waarbij wij denken ‘zo ben ik nu eenmaal, zo is mijn leven nu eenmaal’. Ons oudere emotionele brein ‘je monkeymind’, bepaalt vaak hoe je je voelt, wat je denkt en hoe je handelt of (emotioneel en fysiek) reageert. En komt in actie als er verandering dreigt. Tijdens de speed-coach-date krijg je inzicht hoe het bij jou werkt. 

4. Een speed-coach-date van 30 minuten

De investering voor deze speed-coach-date on line pilot On Line is 30 euro en jouw tijd. persoonlijk of via zoom of wandelend buien. Aan jou de keuze. Uiteraard ‘life’ coronaproof. 

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)