Zelfleiderschap Coaching

Toe aan verandering? Boek een coach date!

Energieker en mentaal emotioneel weerbaarder door het leven gaan? 

Toe aan een gezondere leefstijl?

Zelf Leiderschap Coaching zorgt voor meer energie en een winnende mindset!

  • NWil je weten waarom een voornemen niet helpt? En het niet realiseren niets te maken heeft met jouw wilskracht? Wil je weten wat je tegen houdt? Terwijl je toch Je gezondheid belangrijk vindt, maar je niet er toe kan zetten gewoontes te veranderen? Tijdens de doorbraak coach sessie krijg je het inzicht wat jou verder helpt!
  • NWil ji weten wat de kwaliteit van jet leven bepaalt? Hoe je zelf de kwaliteit van je leven kunt verbeteren? Zodat je met minder stress, meer energie en een positieve mindset door het leven gaat? Ontdek het tijdens de doorbraak coaching.
  • NWil jij weten waarom je doet wat je doet? Wat jouw drijfveren en waarom is? Waar je jezelf saboteert en waar motiveert? ? Kom er achter in gesprek met de coach.
  • NWil je weten hoe je focus houdt, je zelf in de goede fysieke staat brengt en hoe je niet helpende stories van je monkeymind om kan buigen? Fysiologie is de sleutel! Wat kun je doen?
  • NWil je dus de beste versie van jezelf leven? Weten hoe je negatieve emoties om kunt buigen naar positief? Een vervelende gebeurtenis omzetten in een kans? Ontdek het tijdens onze coach date!

Toe aan een reset, boost of doorbraak in denken en doen? ? Ontdek het nu!

1e half uur gratis daarna 35 euro per half uur

Tijdens de doorbraak-coach-date leren we samen!

Dit is jouw stap naar een doorbraak in denken en doen om het leven te leiden dat je verdient. Gelukkig, gezond en succesvol. Weg van belemmerende gedachten.

Waarom NU het beste moment is een afspraak te maken

1. Corona tijd maakt alles anders

Het is een tijd van onzekerheid. Alles is anders. Gewoon naar je werk gaan of familie bijeenkomsten organiseren is even niet aan de orde. Dit heeft een behoorlijke impact op ons leven. We kunnen het niet voorkomen dat het is zoals het is. We kunnen wel leren hier op een goede manier mee om te gaan. Zonder dat onze emoties, mentale gemoedstoestand en fysieke gesteldheid (als je geen corona hebt) er onder te leiden hebben. Verwachtingen en vanzelfsprekendheden gaan over boord. Tijd voor nieuwe helpende?

2. Persoonlijke koers bepalen

Hoe is het nu echt met je? Hoe zit je er bij en wat houdt je het meeste bezig? Wat doe je en waarom? En wat niet, wat je zou willen? Sta stil bij hoe het echt gaat. En onderzoek wat je mogelijkheden zijn om je beter te voelen? Op welk levensgebied ervaar je de meeste ‘last’ van Corona? .Ik merk hoe belangrijker ik iets vind, zoals bijvoorbeeld fit blijven door te sporten, hoe gemakkelijker ik het inplan in mijn agenda. En dat wat ik minder belangrijk vind, schuif ik makkelijker opzij, zoals het huishouden. Juist in deze tijd is het goed stil te staan bij wat je echt belangrijk vindt. 

3. Manage je monkeymind

Voor 98% leven wij op de automatische piloot en denken te zijn wat we dagelijks doen. Waarbij wij denken ‘zo ben ik nu eenmaal, zo is mijn leven nu eenmaal’. Ons oudere emotionele brein ‘je monkeymind’, bepaalt vaak hoe je je voelt, wat je denkt en hoe je handelt of (emotioneel en fysiek) reageert. En komt in actie als er verandering dreigt. Tijdens de speed-coach-date krijg je inzicht hoe het bij jou werkt. 

4. Een speed-coach-date van 30 minuten

De investering voor deze speed-coach-date on line pilot On Line is 30 euro en jouw tijd. persoonlijk of via zoom of wandelend buien. Aan jou de keuze. Uiteraard ‘life’ coronaproof. 

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)