Sparkle Up Now!

Toe aan een reset of boost van jezelf?

Voor een happy healthy life..

Begin dan nu en sparkle!

  • NWat een jaar hebben we achter de rug! Het coronajaar heeft op velen een enorme impact gehad. Niet in de laatste plaats door ziekte, verlies van een dierbare of verlies van baan of onderneming. Tijd dus om te resetten en van 2021 een beter jaar te maken. SparkleUp!
  • NWil je weer meer energie hebben, om wat je het liefste wilt bereiken ook daadwerkelijk te realiseren? Dan helpt het om de 7 stappen te doorlopen. Resultaat is dat jij weet hoe je je energie krijgt en behoudt.
  • NWil je graag focus kunnen houden op wat je wilt? Dus nee zeggen als het er op aan komt? Vandaag maak je kennis met 'je emotionele bankrekening' en hoe je het saldo positief houdt
  • NWil je niet helpende gedachten en gedragingen doorbreken? Vandaag besef je hoe je brein werkt en je dit als poortwachter kunt managen.
  • NDeze SparkleUp Now training is bedoeld voor als je weer vooruit wilt kijken en de lasten van 2020 achter je wilt laten.

SparkleUp Now - voor meer energie en een winnende mindset

Data: 18/01, 20/01, 25/01 of 27/01 
Maandagen van 19.00 tot 22.00 uur
Woensdagen van 09.30 tot 12.00 uur

Schrijf je snel in! Maar 24 plekken

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tijdens deze SparkleUpNow Training leren we van de expert en van elkaar!

Dit is jouw stap naar een reset of boost voor een sprankelend happy healthy leven!

Waarom NU het beste moment is om mee te doen!

1 Nieuw jaars reset of boost

Zo bij aanvang van een nieuw jaar maken we meestal onze mind op. Niet alleen over de vraag wat het jaar gaat brengen. Ook wat we belangrijk vinden om te realiseren. Alleen goede voornemens helpen niet voor de gewenste resultaten. Mijn beproefde 7 stappen methode werkt wel. Voor als jij de energie wilt hebben om je plannen in acties om te zetten voor een happy healthy life.

2. Mind & Body zijn 1

 Niet iedereen kan in tijden van verandering positief blijven. Niet zo gek want ons oerbrein scant de omgeving op zoek naar negatieve prikkels die angst of gevaar oproepen. Heeft te maken met overleven en fysiologisch in de vecht, vlucht of vries stand komen. Mind & Body zijn hierin 1 geheel. Deze conditionering doorbreken en switchen van mindset vraagt om bewustzijn en training. Hoe dat werkt, leer je tijdens deze SparkleUpNow training.

3. Manage je monkeymind

Voor 98% leven wij op de automatische piloot en denken te zijn wat we dagelijks doen. Wij zien de wereld niet zoals deze is, maar zoals we zelf zijn. Het leven is niet wat ons overkomt, maar voor ons gebeurt. Het coronajaar heeeft veel met ons gedaan. De betekenis die we er aan geven is bepalend hoe we ons voelen. De woorden die we in onze gedachten vormen om de beteknis te duiden, kunnen we kiezen. Je monkyemind kiest andere woorden dan ons logiusch denkende brein. Vandaag leer je dus je monkeymind te managen voor meer energie en een winnende mindset. 

4. Voor 15 euro! 

De investering in tijd en geld is beperkt, het resultaat is duurzaam. Je kunt de stappen altijd op elk moment voor elke gebeurtenis doorlopen. Weer weten wat je wilt met een positieve mindset en een boost van hernieuwde energie. De kosten: 15 euro.

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)