Expertise

Maak een afspraak

Bronnen Persoonlijk Leiderschap en Verandering

Mijn trainingsprogramma’s zijn gebaseerd op een combinatie van training, opleidingen, ervaring, 40 jaar doorleefde kennis en wezenlijke interesse in persoonlijke ontwikkeling en verandering van mens en organisatie. De nieuwste inzichten over het brein, stress en gezondheid integreer pas ik toe. Het door mij ontwikkelde persoonlijk leiderschap & verander programma is bewezen succesvol. De OCP driedaagsen voor de officieren van dienst van de brandweer (IFV) zijn al jarenlang een spraakmakend. Favoriete denkleiders zijn voor mij onder andere Stephen Covey, Remco Claassen, Kees van Zijtveld, Tony Robbins, Dean Graziosi, John Demartini, Deepak Chopra en Richard Barrett. 

Knowledge Broker Business – Mastermind

De online gevolgde opleiding voor Knowledge Broker Profesiional, heeft mij een hele set aan tools gebracht die ik eerst zelf heb doorlopen. Seven levels deep Why, de succesloop, en identificeren van je unieke vermogen zijn er enkele van. Ik zet deze in bij Mastermind trainingen. Een Mastermind is een expert masterclass waar kenneis, ervaring en inzichten op een specifiek gebied worden gedeeld. Leren van de expert(s) en van elkaar is het uitgangspunt met een open mind. Zowel online als live, incompany en met inschrijving aan te vragen. 

In je element (en balans) zijn

Herken je het? Als je in je element bent? Was het een moment waarop je jezelf kon zijn? Je talenten kon inzetten en moeiteloos prestaties leverde. Of misschien veel voldoening kreeg of veel waardering van anderen? Of je nu leider bent van een team of teamlid, leider van ons leven zijn we allemaal.

Leven in Balans (the balancing act), gebaseerd op de vijf elementen (ether, lucht, vuur, water en aarde) is een methode om in balans te komen. De elemtentest draagt bij aan inzicht, bewustwording en uitzicht hoe in balans te komen en blijven. Het zijn de bouwstenen van ons leven. Zowel individueel als voor relaties en teams in te zetten.

‘Beste performance ooit’

Helderheid, duidelijkheid en inzichtelijkheid van hoe je er als team, organiatie of samenwerkingsverband nu echt voor staat. Op houding, gewoonte, gedrag niveau en mindset. Het vertrekpunt om de gap tussen nu en wenselijke toekomst te dichten met een co creatieve aanpak. Met inzet van de 9 stappen methode van ‘je grootste prestatie ooit’ als co-creatie proces kun je een top coalitie bouwen. Gebaseerd op een heldere missie, visie en waarden. Met een winnende leiderschap ‘mindset’ en effectieve gewoontes. Duurzaam en gezond leiden richting de toekomst, met een nalatenschap die goed is voor onze kinderen en kleinkinderen.

Value Change & Performance Boost  

Meet de waarden van je team of organisatie met de Cultural Transformation Tool (CTT) van Barrett. Hierdoor krijg je inzicht in de  ‘gezondheid’ van mens en organisatie. Synergie tussen persoonlijke waarden en huidige organisatie waarden betekent veel energie om doelen te realiseren. Met de CTT uitkomst wordt de kern van de cultuur zichtbaar, bespreekbaar en te managen. De 7 niveau’s van bewustzijn geven aan waar de kansen en bedreigingen liggen. Co-creatie krijgt hierdoor een makkelijker start, passend bij de aard van de uitdaging.  Het CTT assessment gebeurt online. Het uitleggen van het resultaat en ontwerpen van een Plan van Aanpak is het vervolg.

Interactieve Workshops & Lezingen  

Inspireren, informeren, kennis delen kan in sessie van een uur, twee uur of langer. Interactieve Workshops & Lezingen zijn hier uitstekend geschikt voor. Zowel virtueel als live. In plaats van een vergadering kan dit een welkome afwisseling zijn rond een thema wat speelt.

Thema’s zijn o.a.  reset jezelf en boost  je energie; persoonlijk leiderschap – manage je aap; samenwerking in PPS en de kracht van waarden; leiderschap in de smart city; stap in je kracht en benut je ongekende vermogens. Sparkle Now!

Mijn expertise gebieden

  • Meerdaagse Leiderschap programma’s
  • Persoonlijk Leiderschap Ontwikkeling
  • Cultural Change & Strategie
  • Transformationeel Leiderschap
  • Leefstijl & Leiderschap Coaching
  • TeamTraining & Teambuilding
  • PPS proces en kick of management 
  • Masterminds, workshops en events
Strategie, passie, ontwikkeling, innovatie en visie zijn de eerste gedachten welke ik heb als ik aan Brigitte denk. Met een enorme inzet is zij in staat om (complexe) processen te managen, zonder details en het belang van de individu daarbij uit het oog te verliezen. Brigitte is een vrouw die de toekomst weet te analyseren en methoden en technieken bedenkt om deze vorm en inhoud te geven”  
Menno de La Vienne - Business Professional

Contact

Telefoon

+31 6 22 23 55 00

Email

Info@sparklenow.nl

Adres

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)