Master jezelf!

En ga sprankelend fit de zomer door!

  • NZomertijd, de leukste tijd van het jaarTijd om te shinen, stralen en optimaal te genieten. Kun je nog wel een boost gebruiken? Dan is de succesloop iets voor je!
  • NEnergie is de sleutel en die die krijg je door meester te worden in ontspannen, de juiste voeding tot je nemen en bewegen. Vandaag ontdek je de ingrediënten.
  • NHet wordt je duidelijk dat je strategie, je verhaal en je staat van zijn een andere volgorde hebben dan je denkt. Welke? Dat ga je ervaren!
  • NHet verhaal dat je gelooft heeft alles te maken met je oorsprong, opvoeding en sociale omgeving. Je bent je gaan gedragen naar hoe je denkt. Doe je niet wat je wilt? Change your mind!
  • NWil je actief aan de slag en anderen treffen met hetzelfde doel? oe dan mee om te leren van de expert en van elkaar!

Master je energie en ga sprankelend de zomer door!

Dinsdag 26 juli 2022

Van 20.00 tot 22.00 uur

Schrijf je snel in!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tijdens deze Mastermind leren we van de expert en van elkaar. Deel je ervaring en stories!

Dit is jouw eerste of volgende stap naar een beter leven. Door meer aandacht te geven aan je ‘staat van zijn’. 

Waarom NU het beste moment is om mee te doen!

1. Zomertijd Vakantietijd Meer tijd

Zomertijd is vakantietijd is meer tijd voor jezelf!  Tijd waarin je je bewust wordt dat je blik in de spiegel je niet zo bevalt. Deze tijd is ook uitstekend om je body & mind fit te krijgen. Wij reiken je een trainingsmethode aan die ook na de zomer werkt. Heel duurzaam dus. 

2. Mind & Body zijn 1

 Niet iedereen kan in tijden van verandering positief blijven. Niet zo gek want ons oerbrein scant de omgeving op zoek naar negatieve prikkels die angst of gevaar oproepen. Heeft te maken met overleven en fysiologisch in de vecht, vlucht of vries stand komen. Mind & Body zijn hierin 1 geheel. Deze conditionering doorbreken en switchen van mindset vraagt om bewustzijn en training. Hoe dat werkt, leer je tijdens deze mastermind.

3. Manage je monkeymind

Voor 98% leven wij op de automatische piloot en denken te zijn wat we dagelijks doen. Waarbij wij denken ‘zo ben ik nu eenmaal, zo is mijn leven nu eenmaal’. Ons oerbrein en emotionele denkmachine ‘je monkeymind’, bepaalt vaak hoe je je voelt, wat je denkt en hoe je handelt of (emotioneel en fysiek) reageert. Herkennen van je monkey en hoe je deze managet is een thema in deze mastermind.

4. Pilot fase tot en met 1 juli

Omdat deze mastermind deel uit maakt van de pilotfase reken ik nog geen kosten. Wel wil ik graag feed back ontvangen en vind ik het fijn als je je abonneert op mijn nieuwsbrief. Niets moet overigens. 

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)

OERsterk LEEFSTIJL Coach en Action Learning Coach