Leefstijl Change

geluk is kiezen voor de leefstijl die jou energie geeft
Maak een afspraak

Verhoog je norm en sparkle

Je krijgt wat je tolereert. Neem je genoegen met wat je ziet als je in de spiegel kijkt? Of is nu HET moment om te veranderen? Jezelf weer om te turnen in die beste versie van jezelf? Ongeacht je leeftijd of levensfase. Overtuigingen als ” als je ouder wordt moet je nu eenmaal genoegen nemen dat je dikker bent” is maar een denkbeeld dat je gelooft. Hierdoor nkom je niet in actie. Geloof je dat je veel slanker en fitter kan zijn dan je nu bent. Dan kies je voor een strategie en actie. Aan jou de keuze wat je wilt geloven. Wil je gelijk of geluk?

Wat werkt dan? Uit ervaring weet ik dat het nemen van een besluit de eerste stap is. Meestal zoek je dan de middelen om je te helpen. Een dieet, een trainingsprogramma, voedingsadviezen. Maar dan ben jer nog niet. Stap twee is jezelf een ander verhaal vertellen. Dat wat helpt je doel te bereiken. Stap 3 is zorgen voor energie. Doen waar je van gaat kwispelen. Nieuwe fysieke routines inplannen. Focus houden.Je monkeymind niet tussenbeide laten komen. Innerlijke twijfel of discussie niet toelaten. Poorttwachter zijn van je brein. Volhouden ook als het tegen zit.  En trots zijn op elke stap voorwaarts. 

Een basis aanpak die voor alle facetten van je leven van toepassing is. De echte training begint na de training. Je leefstijl veranderen en gewoontes doorbreken betekent nieuwe routines eigen maken. Niet voor eventjes of tijdelijk. Maar passend bij het resultaat dat je voor ogen hebt.  

In vijf coachsessies van anderhalf uur heb jij je eigen Plan van Aanpak. Persoonlijk of via Zoom. Het is toepasbaar op elk levensgebied. Zodat jij gezonder, vitaler, sprankelender, succesvoller en/of gelukkiger door het leven gaat.

Leefstijl document in 5 stappen

1. Welk inzicht of welke gebeurtenis maakt dat je besloten hebt wat aan je leefstijl te doen?

2.Definieer wat je wilt en waarom 7 keer (wat levert het resultaat je emotioneel op)

3. Welk verhaal (overtuiging) over jezelf geloofde je tot nu toe en welk verhaal helpt je? 

4. Train je fysieke, mentale en emotionele staat. Kies wat het belangrijkste is eerst. 

5. Meet je succes en stappen voorwaarts. Voed je trots! Empower jezelf.

 

Stel je vraag

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)

OERsterk LEEFSTIJL Coach en Action Learning Coach