Leefstijl Coaching

geluk is kiezen voor de leefstijl die jou energie geeft
Maak een afspraak

Je krijgt wat je tolereert…waar ligt jouw norm?

Verhoog je norm en sparkle

Je krijgt wat je tolereert. Neem je genoegen met wat je ziet als je in de spiegel kijkt? Of is nu HET moment om wat je tot nu normaal vond, te veranderen? En hoe pak je dat dan aan? Of het nu gaat om slanker en fitter worden of succesvoller te zijn, de principes komen op het zelfde neer. Tijd om te kijken naar je ‘waardenhierarchie’ , je ‘dagelijkse gewoontes en rituelen’ en de ‘stories’ die je jezelf vertelt.  

Elk keer als je tegen jezelf zegt “‘morgen begin ik” dan blijft het als je niet oplet altijd ‘morgen’. Voordat je het weet stap je in je oude ritueel en doe je wat je altijd deed. Wellicht geholpen door  een sprankje twijfel of een excuus, dat zich tussen je voornemen en je actie wringt. Met als resultaat dat alles blijft zoals het is.

Wat werkt wel? Uit ervaring weet ik dat het nemen van een besluit het beste gevolgd kan worden door een concreet actieplan op gedrag en gewoonte niveau. En dat je bij twijfel hulp inschakelt van een deskundige met een aanpak waar je in gelooft. Dat betekent ook dat je belemmerende overtuigingen overboord moet gooien (zoals ‘na de overgang moet je maar genoegen nemen met een dikker lichaam’ …). Elke vorm van innerlijke twijfel of discussie niet toelaten. Zorg dat je de poortwachter wordt van je brein en verschaf geen toegang aan gedachten die niet helpend zijn aan je doel. Volhouden ook als het tegen zit.  Bij mij werkte het. Mijn vertrouwen groeide. En ik werd (vond ik) de betere versie van mezelf. Met een basis waar ik altijd op terug kan vallen.

En zo’n basis wil ik jou ook meegeven. Want de echte training begint na de training. Volhouden en doorgaan. Je leefstijl veranderen en gewoontes doorbreken betekent nieuwe rituelen invoeren. Niet voor eventjes of tijdelijk. Maar passend bij het resultaat dat je voor ogen hebt.  

Wat bepalend is voor je succes, is welk verhaal je jezelf vertelt, wat je daarover gelooft en welke emoties het oproept. Je staat van zijn. Gedachten en stories zijn als onkruid. Als je er niet alert op bent woekert het door. Je brein werkt als een computer, wat je er in stopt, komt er weer uit. Zorg dus dat je het goede zegt.

Zoals je je spieren traint, moet je ook je brein trainen. Niet een keer of twee keer, maar elke dag de rest van je leven! Als jij tenminste de betere versie van jezelf wilt leven. De denk opdrachten van Sparkle Now helpen je bewust te worden van jezelf, je stories en je gewoontes. 

In vijf coachsessies van anderhalf uur heb jij je eigen Plan van Aanpak. Persoonlijk of via Zoom. Het is toepasbaar op elk levensgebied. Zodat jij gezonder, vitaler, sprankelender, succesvoller en/of gelukkiger door het leven gaat.

Leefstijl document in 5 stappen

1. Visualisatie van je allerbelangrijkste doel.

2. Waarom is dit belangrijk (wat levert het resultaat je op, waarden, behoeftes?)

3. Wat zit nu in je referentiekader wat je wel of niet helpt en hoe werkt het? 

4. Kies bewust je helpende principes en mindset (in de juiste ‘staat van zijn’ verkeren voor het gewenste resultaat).

5. Monitor je vooruitgang en succes en complimenteer jezelf!

Inhoud

5 coachsessies van 1,5 uur of 10 x 45 min

  • Persoonlijk
  • Op locatie of via zoom
  • € 500,- ex btw na 1 gratis intake

Stel je vraag

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)