Corpus Analyser

van inzicht naar uitzicht
Maak een afspraak

Weer fit en vitaal voelen? Met de body APK ontdek je wat je echt nodig hebt!

Gezond en fit zijn is een thema dat hoog op de agenda prijkt. We vinden het allemaal belangrijk. De farmacie en commercie duiken hier ook op. Misschien zie je soms door de bomen het bos niet meer. Krijg je onbedoeld en goed bedoeld allelei suggesties en adviezen. Maar niet ieder lichaam is hetzelfde. Wat voor de een helpend is, kan bij een ander averechts werken. 

Toen ik in 2021 me maar belabberd bleef en mede vanwege corona mijn immuunsysteem wilde versterken, kwam ik terecht bij mijn oude directeur van Nieuwe Dimensies. Hij kon mij doormeten. Natuurlijk was ik heel nieuwsgierig wat ‘het doormeten’ was en hoe het in zijn werk ging. En vooral of ik geholpen zou zijn met de uitkomst. Het doormeten bleek te gaan met ‘de corpus analyser’.  

De Corpus Analyser test het magnetische veld van de cellen op basis van bioresonantie en radionika. Zo’n 250 punten worden in 90 seconden doorgemeten. Gewoon, met je kleren aan, via een staafje dat je vasthoudt. Met als uitkomst een rapportage waaruit blijkt hoe vitaal en gezond je bent.  

Net een APK check voor je body dus. Met inzicht in je fysieke zelf. Een belangrijk aspect van je energie. De leefstijl aanbevelingen (eten, driken, supplementen, bewegen, stress reductie) heb ik opgevolgd. Ik heb gemerkt aan de klanten die al geweest zijn voor de check, dat het opvolgen van andere eet gewoontes en reduceren van stress, de twee meest moeilijk op te volgen aanbevelingen zijn.

Het echte werk begint na de meting. En geloven dat het echt helpt. Ik hecht zelf heel veel waarde aan me fit en vitaal voelen. Wil slank zijn en energiek. Dat voelt goed. Met die waarde hoog, kost het minder moeite de aanbevelingen op te volgen. Door de corpus chewck krijg je inzicht aan welke ‘knoppen je kunt draaien’. Het  helpt om nu echt eens beter voor jezelf te zorgen.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor 60 euro ex BTW heb jij de rapportage van de doormeting en een rapportage. Bijelkaar de eerste keer 1 tot 1,5 uur durend gesprek. Met voeding en leefstijl advies. En het resultaat is niet na een dag of week al daar. Het herstellen van lichaamssystemen die uit balans zijn duurt een tijdje. Daarom is het ook geen dieet of tijdelijke oplossing, maar een leefstijl. Die je volgt om vitaal, fit, energiek en gezond te zijn.

Disclaimer: De Corpus Analyser is niet te vergelijken met een reguliere diagnose en kan als zodanig niet worden gezien. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het subtiele aura- of etherische veld.     Niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Heeft u een medisch probleem raadpleeg dan uw arts voordat u bij ons komt. Alle uitspraken met. betrekking tot resultaten, eigenschappen en effecten zijn gebaseerd op empirische resultaten. 

Maak een afspraak

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)