Corpus Analyser

van inzicht naar uitzicht
Maak een afspraak

Weer fit en vitaal voelen? Met de body APK ontdek je wat je echt nodig hebt!

Gezond en fit zijn is een thema dat hoog op de agenda prijkt. We vinden het allemaal belangrijk. Adviezen te over. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Maar niet ieder lichaam is hetzelfde. Wat voor de een helpend is, kan bij een ander averechts werken. 

Toen ik in 2021 me maar belabberd bleef voelen en mede vanwege corona mijn immuunsysteem wilde versterken, kwam ik terecht bij mijn oud directeur van Nieuwe Dimensies, orthomoleculair therapeut. Hij beschikte over een ‘corpus analyser’ en kon mij ‘doormeten’. En hier kwam een leefstijl rapport uit.  

Omdat de Corpus Analyser het magnetische veld van de cellen op basis van bioresonantie en radionika test, kan dit snel. Zo’n 250 punten in 90 seconden. Door een staafje vast te houden voor je navel (zonnevlecht). Het rapport geeft inzicht in de fysieke gesteldheid van al je organen en fysiologisch functioneren.  

Net een APK keuring maar dan voor je body. Een kijkje ‘onder de motorkap’. Fysiologie is de basis van je energie.  Het rapport omvat leefstijl aanbevelingen (voeding, gewoontes, supplementen, slaap, bewegen en ontspannen) en je fysieke score.

Dan is het ieders persoonlijke keuze wat je met de uitkomst doet. Welke leefstijl gewoontes ga je aan- of afleren. Hoe houd je jezelf op koers? Loskomen van oude patronen kost meer energie dan in je comfortzone blijven. Zelfleiderschap helpt. Daar kan ik je ooik bij hlpen.

Zelf hecht ik al mijn leven lang veel waarde aan me fit en vitaal voelen. Zowel tijdens mijn topsport tijd als in de periode van alleenstaand moederschap. Met die waarde hoog in het vaandel, heb ik vooral keuzes gemaakt die dat doel dienden. Het is dus niet alleen een cognitieve keuze, ook je hart en je voelbare emoties doen mee.

Het rapport geeft genoeg houvast om zelf aan de slag te gaan. Heb je hulp nodig, dan kan dat ook. Samen overleggen we wat jou helpt. 

Een eerste consult duurt ongeveer 1 uur tot en 60 euro. Daarvoor heb je je bodyscan, rapportage en advies. Er is geen quick-fix. Het vraagt net als bij sport om dagelijkse routine, discipline en training. Vandaar het begrip leefstijl of stijl van leven die jou vitaal, fit, energiek en gezond houdt.

Disclaimer: De Corpus Analyser is niet te vergelijken met een reguliere diagnose en kan als zodanig niet worden gezien. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het subtiele aura- of etherische veld.     Niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Heeft u een medisch probleem raadpleeg dan uw arts voordat u bij ons komt. Alle uitspraken met. betrekking tot resultaten, eigenschappen en effecten zijn gebaseerd op empirische resultaten. 

Maak een afspraak

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)

OERsterk LEEFSTIJL Coach en Action Learning Coach