Corpus Analyser

van inzicht naar uitzicht
Maak een afspraak

Weer fit en vitaal voelen? Doe de Corpus Analyser check rn ontdek wat je echt nodig hebt!

Gezond en fit zijn is een thema dat hoog op de agenda prijkt. We vinden het allemaal belangrijk. Dat betekent ook dat de commercie hier mee aan de haal gaat. En daardoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Alle goed bedoelde suggesties en adviezen ten spijt. En wat voor de een helpend is, is bij de ander helemaal niet nodig.

Als je echt wilt weten wat je nodig hebt, te kort komt of niet goed zit bij jezelf. Dan moet je je laten onderzoeken. Natuurlijk zijn er dure bloedtests. Maar het kan goedkoper en en geld besparender met de corpus analyser.

Op basis van bioresonantie worden 250 punten in je lichaam doorgemeten. Al je vitale organen en systemen worden gecheckt. Helemaal niet eng, want je houdt maar 90 sec. een staafje vast. Gewoon met je kleren aan.

Zie het als een APK check. Maar dan voor je body. Een kijkje onder de motorkap. Aan de hand van de rapportage kun je gelijk aan de slag met de meest effectieve veranderingen in leefstijl gewoontes. En wat je echt tekort komt aan vitamines en mineralen kun je dan aanvullen. 

De Corpus Analyser is niet te vergelijken met een reguliere diagnose en kan als zodanig niet worden gezien. De Corpus Analyser test het magnetische veld van de cellen op basis van bioresonantie en radionika. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het subtiele aura- of etherische veld.    

Als je het meet, weet je het. Ook of en hoe je je leefstijl het ebste kan aanpassen. Is het je eten? Mate van ontspanning (ipv stress)? Voldoende beweging? Je komt er achter na een consult van een uur! Als jij je meest vitale leven wilt leven, maak dan een afspraak!

Disclaimer: De corpus analyser is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen og te voorkomen. Heeft u een medisch probleem raadpleeg dan uw arts voordat u bij ons komt. Alle uitspraken met. betrekking tot resultaten, eigenschappen en effecten zijn gebaseerd op empirische resultaten. 

Maak een afspraak

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)