Zeg eens eerlijk, heb jij gewoontes die niet helpend zijn om je doel te bereiken?

En heb je eigenlijk wel een helder beeld van wat je doel is en waarom!

Wist je dat het brandend verlangen een doel te behalen jou de energie geeft om in actie te komen? En zodra dat doel uit beeld is, je energie ook weg is. Ik spreek uit ervaring….

Begin dit jaar was een van mijn grootste verlangens weer te training te geven, workshops te organiseren en voor groepen te staan. Zoals bij deMix in Nieuwegein aan het begin van het jaar ( zie filmpje). Echt door te starten met HUlscher Change Mangement.

Want met activiteiten als training, coaching en workshops geven, ben ik in flow en doe wat ik het liefste doe. Inzicht geven in hoe patronen ontstaan en hoe je ze kunt doorbreken. En vooral achterhalen waarom het voornemen er wel is, maar het toch niet lukt.

Meestal gaat het Om focus houden op je belangrijkste doel en zorgen dat je de energie en daarmee wilskracht behoudt om in actie te komen.

En die energie en wilskracht kun je gemakkelijk door de dag heen verliezen. Als je teveel dingen doet die niet bij je passen of niet blij van wordt of van gaat kwispelen. Hoe meer energie je verspilt, hoe moeilijker het is de acties te ondernemen die bijdragen aan je doel. Hoe is die energie balans bij jou? Welk doel had jij?

Fitter worden door afvallen en meer sporten? Minder tv of smartphone kijken?
Meer tijd voor gezin, vrienden en relaties? 
Minder stress oplopen en genoeg tijd voor jezelf reserveren? Succesvol zijn in sport of werk? En hoe goed is dat gelukt (we zijn al in Oktober).

Voornemens in je hoofd, wensen of dromen, zijn nog geen gedragingen. Ik weet er alles van. Voor het doorbreken van gewoontes helpen nog twee dingen. 
1. Bewustzijn krijgen op jezelf en o.a. waar je energie verliest en energie van krijgt! 
2. Een not-to-do-list maken en schrappen wat aan geen enkel doel bijdraagt zodat je niet helpende gewoontes elimineert… of overdraagt aan een ander (delegeert) of automatiseert.

Tijdens mijn Mastermind op 31 oktober gaan we hier nog dieper op in. Dan reik ik je alles aan wat jou gaat helpen om wel je voornemens te realiseren. Aan jou de keuze!

Reserveer snel jouw plek bij de Mastermind!