Klaar voor de persoonlijk leiderschaps challenge?

Om daarna sprankelend enenergiek met een positieve mindset anderen te inspireren?   

Ontdek hoe jij jezelf kunt leiden met de 6 stappen aanpak! Start 30 oktober t/m 27 november!

 

 

  • NWeet wie je bent en welke keuzes je tot nu toe hebt gemaakt. Word bewust van je fysieke, emotionele en mentale gesteldheid. Ontdek je helpende en niet helpende patronen. Wees eerlijk over wie je op dit moment bent? We gaan er over in gesprek.
  • NWelke doelen wil je waarom bereken? Wat brengt het resultaat je? Kun je het voor je zien? Voelen? Proeven? Krijg je er energie van? Ontdek je belangrijkste waarden en behoeftes en plaats die in je kern.
  • NSucces laat sleutels achter. Teleurstellingen emoties. Wat zit in jouw referentiekader? In de database van je brein op basis waarvan jij je keuzes tot nu toe maakte? Andere resultaten willen, betekent andere keuzes maken en onderzoeken wat je nu tegenhoudt.
  • NManage je 'fysieke, emotionele en mentale staat van zijn'. Krijg de energie die nodig is voor groei, ontwikkeling en verandering. Ontdek je bron en ontdek de kracht van de drie eenheid: fysiologie, focus en betekenis geven aan gebeurtenissen. Where focus goes, Energy flows'
  • NDeze Mastermind Training is bedoeld voor jou als jij een stap verder wilt dan je nu staat. Gelukkiger, gezonder, vitaler en sprankelender. Als je open staan om te leren en groeien, nieuwsgierig bent naar het 'hoe' en ervaringen wilt delen. Leren van de trainer en van elkaar, dat is waar een Mastermind Training voor bedoeld is.

Wees sprankelend, energiek en succesvol en inspireer anderen

Startdatum 30 oktober – 5 vrijdagen – 09.00 – 12.00 uur online.

Schrijf je snel in - maar 12 plaatsen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tijdens deze Mastermind Training van 5 ochtenden leren we van de expert en van elkaar.  

Dit is jouw stap naar leider worden van je leven en gaan staan voor wat je waard bent! 

Waarom NU het beste moment is om jezelf te kunnen leiden!

1. We werken veel uit huis

We werken van uit huis. Ons leven is door  Covid19 veranderd. Hoe lang dit duurt weet niemand. Het kan onzeker of onrustig maken. Hoe we reageren op deze en andere levensgebeurtenissen verschilt. De vraag is blijf jij koersvast en authentiek of laat je je afleiden door wat om je heen gebeurt. Kijk je naar je mogelijkheden en wil je excelleren of zit je in een dip en weet je even niet hoe verder? Deze mastermind training geeft inzicht en daarmee uitzicht.

2. Persoonlijk leiderschap is een leefstijl!

Gewoonte is wat we dagelijks bij herhaling doen. Heb je ongewenste leefstijl gewoontes Dan weet je dat deze doorbreken of elimineren vaak lastig is.  Bij deze mastermind training besteden we aandacht aan je fysieke, mwntle en emotionele staat van zijn. Hoe je oude gewoontes en routines doorbreekt en nieuwe er voor in de plaats stelt. Leer het jezelf en daamree help je ook anderen. 

3. Persoonlijk Leiderschap is een keuze!

Iedereen heeft het in zich om leider te worden van zijn of haar eigen leven. Alleen zijn we ons vaak niet bewust welk leven we leiden. We leven grotendeels op de automatische piloot. Maken automatisch keuzes op basis van wat aan data in ons brein zit. Data die er door of via anderen zijn ingestopt. Kennis, vaardigheden, denkbeelden, gewoontes en gedachten over hoe het moet en hoort. Het kost wat energie om ze te doorbreken. De vraag is waar haal je de brandstof vandaan? Uit jezelf! Waar? Dat ervaar je tijdens deze mastermind training.

4. Vijf ochtenden van 3 uur

De investering voor deze 5 ochtenden durende online Mastermind Training Persoonlijk Leiderschap is jouw tijd en 125,- euro exclusief BTW. Een fractie van de kosten die je normaal kwijt zou zijn aan tijd, boeken en opleidingen. Door mij de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een compacte en gecomprimeerde zes stappen aanpak. Mijn passie spaart jou tijd.

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)