Jouw persoonlijk leiderschaps challenge

Is de route naar sprankelend energiek en succesvol zijn met een positieve mindset!

Hier ontdek jij hoe je koers houdt om wat je het belangrijkste vindt te realiseren.

 

 

  • NWeet wie je bent en welke keuzes je tot nu toe hebt gemaakt. Word bewust van je fysieke, emotionele en mentale gesteldheid. Ontdek je helpende en niet helpende patronen. Wees eerlijk over wie je op dit moment bent? We gaan er over in gesprek.
  • NWelke doelen wil je waarom bereken? Wat brengt het resultaat je? Kun je het voor je zien? Voelen? Proeven? Krijg je er energie van? Ontdek je belangrijkste waarden en behoeftes en plaats die in je kern.
  • NSucces laat sleutels achter. Teleurstellingen emoties. Wat zit in jouw referentiekader? In de database van je brein op basis waarvan jij je keuzes tot nu toe maakte? Andere resultaten willen, betekent andere keuzes maken en onderzoeken wat je nu tegenhoudt.
  • NManage je 'fysieke, emotionele en mentale staat van zijn'. Krijg de energie die nodig is voor groei, ontwikkeling en verandering. Ontdek je bron en ontdek de kracht van de drie eenheid: fysiologie, focus en betekenis geven aan gebeurtenissen. Where focus goes, Energy flows'
  • NDeze Mastermind Training is bedoeld voor jou als jij een stap verder wilt dan je nu staat. Gelukkiger, gezonder, vitaler en sprankelender. Als je open staan om te leren en groeien, nieuwsgierig bent naar het 'hoe' en ervaringen wilt delen. Leren van de trainer en van elkaar, dat is waar een Mastermind Training voor bedoeld is.

Wees sprankelend en energiek en inspireer anderen

Start 22 januari 2021

Schrijf je snel in - maar 24 plaatsen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tijdens deze Mastermind Training van 5 ochtenden leren we van de expert en van elkaar.  

Dit is jouw stap naar leider worden van je leven en gaan staan voor wat je waard bent! 

Waarom NU het beste moment is om jezelf te kunnen leiden!

1. Weerbaar, fit en flexibel zijn, juist nu!

Ons leven heeft in 2020 op zijn kop gestaan door Covid. Wat we normaal vonden kon plotseling niet meer. Hoe 2021 er uit komt te zien weten we niet precies. We hebben er geen invloed op. Waar we wel invloed op hebben is op  ons denken (mindset en focus), onze gevoelens (emoties) en onze routines en gedragingen om weerbaar, fit, energiek en flexibel te blijven. Met oog voor wat kan.

2. Persoonlijk leiderschap als gezonde leefstijl

Onze gewoontes en routines bepalen in grote mate hoe we zijn en ons voelen. Het hoeft geen uitleg dat een gezonde gewoontes (leefstijl) bijdragen aan beter in je vel zitten, meer energie hebben en opgewekter door het leven gaan. Het veranderen van gewoontes, door ze te doorbreken of elimineren, is vaak lastig. Ook al neem je je het voor, dan toch lukt het vaak niet. Hoe dit komt wordt je duidelijk tijdens deze training, evenals het gebiem hoe je wel duurzaam realiseert wat je graag wilt bereiken.

3. Persoonlijk Leiderschap is jouw keuze

Iedereen heeft het in zich om leider te worden van zijn of haar eigen leven. Dat is een bewuste keuze! Hoe en wat we kiezen gebeurt echter voor 98% onbewsut. Veel gaat automatisch. In veel situaties komt dat goed uit, behalve als je wat aan je resultaten wilt veranderen. Wie je nu bent, is het resultaat van de keuzes die je tot nu toe maakte. Ons brein speelt een belangrijke rol in wat we (ver)kiezen en omvat kennis, vaardigheden en denkbeelden over wat moet en hoe het hoort. Het kost wat energie om ze te doorbreken. De brandstof die je nodig hebt moet uit jezelf komen. Waar je je energiebron kunt vinden ervaar je tijdens deze training. 

4. Leefstijl Leider in 5 x 3 uur voor maar €49,95 met 2 extra bonussen!

De investering voor de transfgormatie cdie je wilt bereiken is 5 ochtenden van 3 uur. En een bijdrage van € 49,95 exclusief 21% BTW. Een fractie van de kosten die je normaal kwijt zou zijn aan tijd, boeken en opleidingen. Door mij de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een compacte en gecomprimeerde zes stappen aanpak. Mijn passie spaart jou tijd.

Extra Bonus: 2 x een uur coaching via zoom en na 3 maanden een intervisie on line. 

Adres

Sparkle Now 

T.A.V. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA, Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+ 31 6 22 23 55 00

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL001186110B30

Gecertificeerd

Master Cultural Change (MCC)

Action Learning Coach

Change Agent (CTT Barrett)

Nieuwe Dimensies Academy

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Bedrijfskundig Management (BA)