Emoties bepalen de kwaliteit van ons leven…

Wil jij deze beter kunnen managen en blijer, trotser, assertiever en vitaler zijn?

Ontdek tijdens de trainingscursus ‘Persoonlijk Leiderschap Manage je Aap’ hoe!

 

 

Kom in beweging
  • N"Een mens kan niet veranderen!". Dat is de overtuiging die ik meekreeg als 'emotioneel opgewonden standje'. Ik verzette me tegen die overtuiging, wilde deze niet geloven. Want ik had last van mijn emoties. In mijn werk en in mijn relatie. En dat is niet wat ik wilde.
  • N"Je bent wie je gelooft dat je bent". Je stories bepalen de keuzes die je tot nu toe maakte. Denk je in beperkingen of in dromen mogelijk maken? Daarom is de tweede stap bewust kiezen wat je wilt en onderzoeken wat je tot nu toe tegenhield.
  • N"Ik kan niet veranderen, zo ben ik nu eenmaal" hoor ik vaak. Dan is je aap-mind aan het werk. In stap 3 leer je je aap erkennen, herkennen en managen, zodat die niet tussen je voornemen en je daad kan komen.
  • N "Ik heb al zoveel geprobeerd, ik heb geen wilskracht" Het gaat niet om wilskracht maar om energie en mentale en fysieke staat van zijn. Met de juiste focus, aandacht voor je fysieke fitheid en positieve mindset lukt het jou zeker . In stap 4 ontdek je hoe je dit integreert in je dagelijks leven.

Wees sprankelend en energiek en inspireer anderen

Start op 2 juni 2021 van 09.30 uur tot 12.00 uur – 5 woensdagen!

Schrijf je snel in - maar 24 plaatsen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tijdens deze Persoonlijk Leiderschap Training Manage je Aap ontdek je in 5 ochtenden de geheim van de methode van zelfleiderschap  

Dit is jouw stap naar leider worden van je leven en gaan staan voor wat je waard bent! 

Waarom NU het beste moment is om het leven te leiden dat je wilt

1. Weerbaar, fit en flexibel zijn, juist nu!

Ons leven heeft in 2020 op zijn kop gestaan door Covid. Wat we normaal vonden kon plotseling niet meer. Nog steeds is Covid onder ons. We hebben er weinig invloed op. Behalv als het om ons eigen gedrag gaat dat voortkomt uit ons denken (mindset en focus). Onze gevoelens (emoties) en onze routines en gedragingen kunnen we veranderen om weerbaar, fit, energiek en flexibel te blijven. 

2. Persoonlijk leiderschap als gezonde leefstijl

Onze gewoontes en routines bepalen in grote mate hoe we zijn en ons voelen. Het hoeft geen uitleg dat een gezonde gewoontes (leefstijl) bijdragen aan beter in je vel zitten, meer energie hebben en opgewekter door het leven gaan. Het veranderen van gewoontes, door ze te doorbreken of elimineren, is vaak lastig. Ook al neem je je het voor, dan toch lukt het vaak niet. Hoe dit komt wordt je duidelijk tijdens deze training, evenals het gebiem hoe je wel duurzaam realiseert wat je graag wilt bereiken.

3. Persoonlijk Leiderschap is jouw keuze

Iedereen heeft het in zich om leider te worden van zijn of haar eigen leven. Dat is een bewuste keuze! Hoe en wat we kiezen gebeurt echter voor 98% onbewust automatisch. In veel situaties komt dat goed uit, maar niet als je andere resultaten wilt. Wie je nu bent, is het resultaat van de keuzes die je tot nu toe maakte. Ons brein speelt hierin een belangrijke rol. Het zorgt voor onze patronen en automatismen. Het doorbreken hiervan kost energie. De brandstof die je nodig hebt zit in jezelf. Waar? Dat ga je ontdekken! 

4. Extra bonussen en korting!

De investering voor de transformatie die je wilt bereiken is 5 ochtenden van 2,5 uur. En een bijdrage van € 97,95 exclusief 21% BTW. Een fractie van de kosten die je normaal kwijt zou zijn aan tijd, boeken en opleidingen. Door mij de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een compacte en gecomprimeerde zes stappen aanpak. Mijn passie spaart jou tijd.

Extra Bonus: 2 x een uur coaching via zoom en na 3 maanden een intervisie on line. 

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)

OERsterk LEEFSTIJL Coach en Action Learning Coach