laat mij weer sprankelen en trots zijn op mezelf!

Emoties bepalen de kwaliteit van ons leven…

Wil jij deze beter kunnen managen en blijer, trotser, assertiever en vitaler zijn?

Onze mastermind training van 1 dag biedt jou de stappen!

 

 

Kom in beweging
  • N"Een mens kan niet veranderen!". Dat is de overtuiging die ik meekreeg als 'emotioneel opgewonden standje'. Ik verzette me tegen die overtuiging, wilde deze niet geloven. Want ik had last van mijn emoties. In mijn werk en in mijn relatie. En dat is niet wat ik wilde.
  • N"Mensen kunnen en willen wel veranderen, maar niet veranderd worden". Als je ander resultaat wilt, dan vind je een weg. Vaak wil een ander dat we veranderen. Een baas of partner of ouder. En dat voel je verzet. Daarom is stap 1 bewustwording. Wie ben je echt? Waarom doe je wat je doet. Kies bewust en koop tijd.
  • N"Je bent wie je gelooft dat je bent". Het verhaal dat je gelooft over jezelf, wie je bent en wat je kunt, bepaalt de keuzes die je tot nu toe maakte. We denken vaker in beperkingen, dan in dromen en mogelijkheden. Daarom is de tweede stap bewust kiezen wat je wilt en waarom? De brandstof voor verandering.
  • N"Als ik wat wil veranderen hoor ik vooral waarom het voor mij niet werkt" Onze aap-mind is heel goed in het verzinnen van redenen waarom jij niet hoef te veranderen. Heel creatief verleidelijk. In stap 3 leer je je aap herkennen en managen, zodat je geen last meer hebt van emotionele uitbarstingen, verkeerde aannames en niet helpende overtuigingen.
  • N "Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom het nu wel lukken?" Veranderen van gewoonte kost energie. Daar is focus voor nodig, fysieke fitheid en een positieve mindset. Alle drie bepalend voor je vooruitgang. In stap 4 ontdek je hoe je dit deel maakt van je leven en in stap 5 hoe je je progressie bijhoudt.

Wees sprankelend en energiek en inspireer anderen

8 maart 2021

Schrijf je snel in - maar 24 plaatsen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tijdens deze Mastermind Training ontdek je in 5 ochtenden de geheimen van zelfleiderschap  

Dit is jouw stap naar leider worden van je leven en gaan staan voor wat je waard bent! 

Waarom NU het beste moment is om het leven te leiden dat je wilt

1. Weerbaar, fit en flexibel zijn, juist nu!

Ons leven heeft in 2020 op zijn kop gestaan door Covid. Wat we normaal vonden kon plotseling niet meer. Hoe 2021 er uit komt te zien weten we niet precies. We hebben er geen invloed op. Waar we wel invloed op hebben is op  ons denken (mindset en focus), onze gevoelens (emoties) en onze routines en gedragingen om weerbaar, fit, energiek en flexibel te blijven. Met oog voor wat kan.

2. Persoonlijk leiderschap als gezonde leefstijl

Onze gewoontes en routines bepalen in grote mate hoe we zijn en ons voelen. Het hoeft geen uitleg dat een gezonde gewoontes (leefstijl) bijdragen aan beter in je vel zitten, meer energie hebben en opgewekter door het leven gaan. Het veranderen van gewoontes, door ze te doorbreken of elimineren, is vaak lastig. Ook al neem je je het voor, dan toch lukt het vaak niet. Hoe dit komt wordt je duidelijk tijdens deze training, evenals het gebiem hoe je wel duurzaam realiseert wat je graag wilt bereiken.

3. Persoonlijk Leiderschap is jouw keuze

Iedereen heeft het in zich om leider te worden van zijn of haar eigen leven. Dat is een bewuste keuze! Hoe en wat we kiezen gebeurt echter voor 98% onbewsut. Veel gaat automatisch. In veel situaties komt dat goed uit, behalve als je wat aan je resultaten wilt veranderen. Wie je nu bent, is het resultaat van de keuzes die je tot nu toe maakte. Ons brein speelt een belangrijke rol in wat we (ver)kiezen en omvat kennis, vaardigheden en denkbeelden over wat moet en hoe het hoort. Het kost wat energie om ze te doorbreken. De brandstof die je nodig hebt moet uit jezelf komen. Waar je je energiebron kunt vinden ervaar je tijdens deze training. 

4. Leefstijl Leider in 5 x 3 uur voor maar €99,95 met 2 extra bonussen!

De investering voor de transfgormatie die je wilt bereiken is 5 ochtenden van 3 uur. En een bijdrage van € 99,95 exclusief 21% BTW. Een fractie van de kosten die je normaal kwijt zou zijn aan tijd, boeken en opleidingen. Door mij de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een compacte en gecomprimeerde zes stappen aanpak. Mijn passie spaart jou tijd.

Extra Bonus: 2 x een uur coaching via zoom en na 3 maanden een intervisie on line. 

Adres

Sparkle Now

t.a.v. Brigitte Hulscher

Tolhuisstraat 17

1335 XA Almere Buiten

Contact

info@sparklenow.nl

+31622235500

KvK nummer: 39100353

BTW-ID: NL000118611OB30

 

Gecertificeerd

Master Cultural Chang & Leadership (MCC)

Cultural Change Agent (CTT Barrett)

Mastermind KBB (Tony Robbins/Dean Graziosi)

Nieuwe Dimensies Academy (leiderschap trainer/coach)

Bedrifjskundig Management (BA)